Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczmnie

mlodszy partner jak sie zachowac

Polecane posty

Gość zaskoczmnie

Mam 25 lat , po nieudanym zwiazku malzenskim nie szukalam nikogo na stale , jak mi sie wydawalo jestem mloda i nic na sile . Ostatnio poznalam kogos zauroczyl mnie totalnie spotkalismy sie kilka razy , chyba sie zakochalam ... problem polega na tym ze jest od mlodszy o prawie 5 lat , do tego nie uprawial nigdy sexu ... ja mialam w swoim zyciiu tylko 2 partnerow seksualnych nie wiem czy powinnam angazowac sie w zwiazek z nim , boje sie iz on chce byc ze mna tylko zeby juz przestac byc prawiczkiem ...

Gość gość
ja mysle ze nie powinnas sie pchac w zwiazek z nim bo on ma dopiero 20 i bedzie chcial po prostu zamoczyc ...jakbys miala 35 a on 30 to tak -wtedy taki zwiazek moze sie udac ale nie z 20 latkiem ktory dopiero co zrobil mature.zaden z niego partner do zycia

Przez pierwsze 6 m-cy nie pozwól na żadne zbliżenie. Jeśli wytrzyma, możesz mu dać się potrzymać za rękę. Po następnych 6 m-cach możesz zaszaleć i pozwolić mu się pocałować w policzek, no niech będzie w usta ale broń boże bez języczka. Jeśli zaś wytrzyma półtorej roku z Tobą, śmiało nogi na za piętnaście trzecia i jazda z tym koksem :classic_cool:

Gość zaskoczmnie
Tak masz racje ze 20 lat to malo , z tym ze jego podejscie do zycia jest zupelnie inne niz jego rowiesnikow , o jego wieku dowiedzialam sie przez przypadek gdy kupowal bilety na mecz , musial podac pesel . Problem polega na tym ze ja sie zakochalam nie wiem co robic