Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham zonatego mezczyzne

Polecane posty

Gość the darkness
dlatego że jest żonaty i ma dzieci. Też mam 19 lat i mówię jak bym zrobiła na Twoim miejscu. Choćby mężczyzna nie wiem jak mi sie podobał i umieralabym z tęsknoty za nim, w życiu nie rozbiłabym jego rodziny

Gość gość
jestes strasznie naiwna:o jasne, nie uklada mu sie z zona i z wpadki jest 2 dzieci:o:o:o a oczywiscie rozwodu nie ma nawet, nawet nie zlozyl pozwu:D

Gość gość
Nie wstyd ci, że tak się uczepiłaś rozporka żonkosia? Takie marne poczucie wartości masz, że tylko w ukryciu jak jakaś syfiasta choroba dla chłopa jesteś?

Gość gość
KUBEL ZIMNEJ WODY!!! jest dosc singli na tym swiecie, a ty bierzesz sie na zonatego, ktory zdradza swoja zona i dzieci:o

Gość gość
Po pierwsze to nie ja pierwsza chcialam i spotkac tylko on i to nie dla seksu bo nic nie bylo jgo zonka potem sie dowidziala o zdradzie ale on mimo to dlaje sie spotykal ze mna chcial po drugie twierdzi ze nie chce sladac papierow o rzowod poniewaz ona jest zdolna by zabrac mu dzieci a on j mimo wszystko kocha

Gość gość
I nie jestem z nim dla seksu tylko dlatego ze go kocham tzn nie bylam bo teraz nie rozmawiamy moze i jestem naiwna ale cenie siebie jesli nie wiesz jak bylo to ni komentuj

Gość gość
jestem kobietą ale z tej drugiej strony. Mam 90% pewności że mój mąż mnie zdradza pytałam nawet ta jego koleżankę co ich łączy ale on twierdzi że nic. ja i tak im nie wierzę chciałabym znać prawdę a nie robiona w balona. Czuję się jak idiotka że ktoś się śmieje za moimi plecami. Może warto powiedzieć prawdę żonie kochanka jak tak bardzo Ci na nim zależy. Niech wybiera. Bo ja jak będę miała dowód to niech idzie do kochanki żeby mu prała, sprzątała itd. łóżko to nie wszystko jest wiele jeszcze innych spraw w małżeństwie nie mieszając dzieci w związek dwojga ludzi. Brzydzę się kłamstwem nie ważne czy facet zdradza żonę czy kobieta która pozwala na to tak samo żyjesz w kłamstwie jak i on świadomie niszczysz siebie. Tak w to zabrnęłaś że się źle czujesz z ta sytuacją więc każ mu wybrać sprawa się wyjaśni.

Gość gość
haha, nie ty jestes z nim dla seksu, tylko on jest z toba dla seksu:D boszzzze, co za naiwniara i zupelny brak kregoslupa moralnego

Gość gość
czyli ZAWSZE bedziesz juz ta druga - kochanka do seksu:D masz to kawe na lawe, czyli standard dla kochanki:D

Gość gość
"po drugie twierdzi ze nie chce sladac papierow o rzowod poniewaz ona jest zdolna by zabrac mu dzieci a on j mimo wszystko kocha" git wytlumaczenie:D:D:D

Gość gość
hahhaa, ciekawa bylaby rodzinka, zdrajca + kochanka + dwojke maych dzieci na glwoei kochanki:D:D:D oczywiscie pranie, gotowanie i sprzatanie za 4 os. w gratisie;)

Gość yuhmyyyy
Bedziesz plakac wczesniej czy pozniej. Moze warto to skonczyc wczesniej poki jeszcze tak bardzo nie boli. Sama rozstalam sie z facetem i wiem jak jest ciezko. Myslisz,ze zostawi dzieci i zone bo Cie kocha? A co z ich miloscia?Chyba kiedys sie kochali(skoro maja 2 dzieci) nawe jesli to wpadki lol Wiem,ze jestes zakochana i myslisz,ze zrobi dla Ciebie wszystko,ale wiedz ze nie zrobi!!! Oni mieli plany,marzenia maja przeszlosc wspomnienia.Nie masz pojecia jak to trudno zniszczyc i zapomniec. Dzieci bede zawsze w jego zyciu,moze przechodza tylko kryzys a ty jestes odskocznia.sorry,ale facet ktory zdradza zone jest c.h.u.y.a wart~~~

Gość gość
Zostaw w spokoju żonatego i nie rozbijaj rodziny, nie niszcz życia dzieci i innej kobiety. Nie nauczono cię, że po cudze się nie sięga? Co z tego, ze jak piszesz - to on chciał się z tobą spotkac? Niedojrzali faceci mają żonę, a oglądają się za kochankami. Jeśli wejdziesz z butami w czyjeś życie, to licz się z tym, że spotka cię to samo i za parę lat będziesz płakać że zostałaś porzucona z dwójką dzieci, bez pieniędzy , bo jakaś inna 19-latka zrobiła to samo co ty.

Gość wera33332
wiem -myslisz że on cię kocha ale tak nie jest nie pozwól sie zwodzić bo później będzie bolało jeszcze bardziej a nie wybierze ciebie - to pewne moja rada -jeśli chcesz sie przekonać czy cię kocha porozmawiaj z nim i powiedz mu że jeśli nie łązy go nic z żoną to składa paiery rozwodowe i będzie z tobą albo niech zostanie z nią ty odchodzisz i nie pozwól sie zwieść że się rozwiedzie jak podrsną dzieci , że po świętach że w przyszłym roku itd bo nie zrobi tego a ty będziesz pluć sobie w twarz że dałaś sie potraktować jak d****a

Gość gość
mój mąż znalazł kochankę bo twierdzi że za sex nie będzie płacił. Więc odpowiedź masz jak by mu kasy nie było szkoda to by do burdelu na k***y chodził a tak ma za darmo. Dlatego z domu go wypędziłam bo mnie potraktował jak prostytutkę której kasę trzeba co miesiąc przynosić. Do kochanki jednak sie nie wprowadził. Zastanów się czy warto być całe życie k***ą za free

Gość gość
Chcial sie spotkac wiec nie odmawialam poszlam on byl w szoku ze oezwalam sie pierwsza do niego powiedzial mi ze nie wie co ma robic ze w domu z zona juz mu sie lepiej uklada i szczerze boi sie tego zepsuc ze to za duzo jak na jego psychike spotkania ukradkiem....ze on nie bedzi mnie mogl zabrac nigdzie bo trzeba sie bedzie ukrywac ze jemu za bardzo zalezy na dzieciach i jezeli sie ona dowie ze dalej sie spotykamy on nie podaruje sobie ze ktos inny wychowuje jego dzieci...a jeszcze z kilka miesiecy dzwonil do mnie chcial sie spotkac nagle sie zmienil

Gość gość
jest mi okropnie przykro

Gość gość
Tak, tak... im sie zawsze z zona nie uklada. Fajna historia dla naiwniary. Wszystko zeby zamoczyc. Zawsze jakas glupia sie znajdzie.

Gość gość
Nie musisz byc taka nie mila

Gość gość
tego kwiatu to pól światu hehehe a jak ktoś lubi być ta drugą to co. Osoby które zdradzają to świnie, ale ta osoba która wie o tym jest nic nie warta. Ciekawi mnie to kto jest bardziej zdradzany żona czy kochanka :O Miłego życia w trójkąciku. Nie ma kto cię do łózka zaprosić bez zobowiązań i nie mów że go kochasz bo to obrzydliwe

Gość gość
Skąd mozesz wiedziec czy go kocham czy nie ? Nie wiesz co czuję wiec sie nie wypowiadaj i to nie tak ze mi zalezy n seksie

Gość gość
temat brzmi kocham żonatego mężczyznę no to chyba jasne czy czytać nie umiem? Zastanów się co ty wypisujesz