Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaaa23ttt

Nie bede z kims kto nie spelnia moich wymagan

Polecane posty

Gość Onaaaa23ttt

Wolę już być sama. Od kilku miesięcy jestem sama i czuję że jestem już chyba gotowa na nowy związek. Wszystko jest ok tylko z większością facetów jakich poznaje, nie chce mi się nawet umówić na jedną randkę a co dopiero myśleć o związku. Nie potrafie się przemóc jeśli ktoś ma cechę która mi nie odpowiada, lub z kolei nie ma takiej która jest dla mnie ważna, skreślam taką osobę od razu. Tak dużo wymagam? - wiek od 23 do 30 lat - wzrost +175 cm - normalne, zadbane ciało - ładna twarz - wykształcenia wyższe - INTELINTNY - brak szeroko pojętej "przeszłości" w swoim życiu typu zakłady karne, wyroki, żona, dzieci, jakieś przygody seksualne. - stabilna praca umysłowa - bez nałogów. Papierosy mogę zaakceptować jeśli będzie chciał to rzucić. - odpowiadający mi charakter: chce faceta który jest odpowiedzialny, stanowczy, uczciwy i bardzo uczuciowy. Ja mam 23 lata, 163 cm/52kg, długie włosy blond, niebieskie oczy, jestem zadbana i wysportowana, studiuję na UW, mam już stałą, dobrą pracę, nie palę, nie piję, jestem spokojna, kulturalna, wierna, uczuciowa, mam swoje zainteresowania i hobby, lubie i umiem dobrze gotować. To takie dziwne, że nie chcę pierwszego lepszego faceta?

Gość XPMaximusDominus
za 7 lat wystarczy ci tylko, że ma spodnie z rozporkiem

Gość gość
"INTELINTNY :O

Gość XPMaximusDominus
a Yntelygent, może być?

Gość gość
Mam te wszystkie cechy. Ale twój problem polega na tym, ze jak tylko twój partner straci cos, Np prace, to od razu go zostawisz. Kobieta powinna byc wsparciem, anoe balastem.

Gość gość
a co to znaczy intelintny?:D

Gość Onaaaa23ttt
Po co się wypowiadać jak nie ma się nic ciekawego do powiedzenia? Skasowane dwie literki w wyrazie to dla was powód do triumfu?:D:D

Gość Onaaaa23ttt
Twoje założenie, że zostawiam partnera, gdy pojawiają się problemy jest błędne. Nie mam zamiaru Cię przekonywać bo mi nie zależy ale wiem na podstawie mojego byłego związku, że dla dobrego faceta, jestem w stanie zrobić i wytrzymać wszystko.

Gość gość
Kiedyś sie spotykałem z taka, ale po miesiącu jej sie nie spodobalo, ze chce poczekac z zakupem mieszkania. Chciala, abym wziął kredyt, a ja chcialem nazbierać pieniądze. Teraz ona wpadka z jakim bezrobotnym miesniakiem z clubu. Bez mieszkania, bez kasy. a ja teraz planuje kupno, dzwoniła nawet do mnie jak sie dowiedziała. ciężko komus zaufać w tych czasach.