Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa123

fantazja

Polecane posty

Gość gościówa123

Mam taką fantazję że facet pieści mnie wibratorem. CHciałabym ją zreazliwać ale nie wiem jak namówić do tego faceta. Ma dzisiaj u mnie być, będziemy sami... Myslicie ze mu się to spodoba? Jak mogę mu to zasugerować? Kiedyś mówił że kręci go i bardzo chciałby popatrzeć na mnie z wibratorem...

Gość gość
To pewnie on w zamian będzie chciał abyś użyła swojej rączki do jego peni*sa, albo ust :)

Gość gościówa123
O to akurat nie musi się martwić i na pewno z chęcią to zrobie... Mogłabym nawet pieścić go ustami, podczas gdy on wsadzałby mi wibrator do środka...mm ale sie rozmarzyłam! chce tego już! Gorzej jak się nie zgodzi...

Gość gość
to się będziesz sama zabawiać w jego obecności :)

Gość gościówa123
gość a Ty bys sie zgodził na taki układ jako facet? Jak mogę mu to zasugerować? Ma tu być za 15 minut...

Gość gość
Jeśli w zamian mógłbym liczyć na rozkosz swojej kobiety, to z miłą chęcią jej sprawiłbym przyjemność, choć wolałbym zanurzyć swojego a nie sztucznego, ale dal kobiety można się poświęcić :)

Gość gość
powiedz mu, że tego pragniesz od niego, a w zamian spełnisz jego fantazję :) Napisz później jak było :)

Gość gościówa123
Zadzwonil ze sie spóźni... Już jestem cała mokra z wrażenia... Wariatka po 30, miałaś podobne sytuacje?

Gość gość
gościówa 123 to będziesz bardziej rozgrzana :)

Gość gościówa123
Chyba nie wytrzymam i zaczne sie troche piescic... Może to bedzie dobra niespodzianka jak wejdzie i zastanie mnie gotowa i tylko dla siebie :)

Gość gość
Dobre to może być dla niego miłe zaskoczenie i zgodzi się wówczas na wszystko :)

Gość gościówa123
Tak też było! miałam wieczór pełen wrażeń... spełniła sie moja popołudniowa fantazja i aż brak mi słów... Przyznał się że mu się podobało

Gość thechiver
Opowiedz nam więcej szczegółów!

Gość gościówa123
kiedy zrobilo sie milo i przeszlismy do szczegolow, zauwazyl ze jestem strasznie mokra, zapytal sie dlaczego tak. Oczywiscie powiedzialam ze sie troszke dotykalam zanim przyszedl (wiem ze go to niemozliwie podnieca). Potem kiedy udalo mi sie go rozpalic i podniecic wyciągnęłam z szafki nocnej wibrator i zapytałam czy mogę go sobie włożyć przy nim. Zauwazylam ze go to zszokowało ale tak podnieciło że nawet nic nie powiedzial. On leżał na plecach ja byłam na nim wlożyłam wibrator miedzy jego uda tak żeby trzymał sie pionowo, jest dość długo więc spora czesc wystawała u góry. Wtedy zaczęłam ujeżdżać tego mojego przyjaciela jednoczesnie pieszcząć faceta ręką. Był tak podniecony że doszedł chyba po minucie... a ja miałem dwa niesamowite odloty... Przyznal sie ze bardzo go kreci kiedy widzi obcego członka we mnie. Troche mnie to zaniepokoilo, myslicie ze to normalne?

Gość thechiver
Jako facet zazdroszczę takiej kobiety! Możesz teraz spróbować zabawiać się dwoma na raz. Ujeżdżając twojego faceta a wibratorem w drugiej dziurce.

Gość gościnnaola
Kurcze ja myślę kupić sobie wibrator... Jaki będzie najlepszy? Jakie to uczucie? ;)

Gość thechiver
zależy od tego jak duże penisy lubisz ;)

Gość gościnnaola
W sumie mam małą dziurkę :p

Gość thechiver
Seks z Tobą musi być w takim razie świetny!

Gość gościówa123
Podobno najlepiej zeby nie był dużo wiekszy od penisa faceta twojego bądź z którym uprawiałas seks. Długość w sumie nie ma znaczenia bo całego nie trzeba wkładać ale grubość. Mój jest troche większy od faceta ale mysle ze mu to nie przeszkadza, wrecz poteguje doznania. Mój ma 4cm średnicy. Też jestem bardzo ciasna!!! Polecam warto spróbować, samemu czy we dwoje... ja go uwielbiam! Oczywiscie nic mi nie zastapi faceta ale nie zawsze mamy okazje pobyc sami dłużej, a mam dość spory temperament i libido. Dlatego wtedy wieczorami mogę sobie dogodzić

Gość gościnnaola
Czemu tak myślisz? ;) ps. Ile masz lat?

Gość thechiver
Ponieważ seks z ciasną kobietą jest bardzo przyjemny, idealnie przylega do penisa faceta! 23 lata, a Ty ?

Gość on po 40
To podpucha. jeśli wibrator jest większy o jego wacka i będzie ci z tym wibratorem dobrze, od razu się zorientuje, że chciałabyś, żeby miał wiecej centymetrów, hahahahaha

Gość gościnnaola
Ja mam 18 ;)

Gość on po 40
To podpucha. jeśli wibrator jest większy o jego wacka i będzie ci z tym wibratorem dobrze, od razu się zorientuje, że chciałabyś, żeby on miał wiecej centymetrów, hahahahaha

Gość gościnnaola
Dziś musze się zadowolić paluszkami :p

Gość thechiver
dlaczego myślisz o zakupie wibratora ? jako dodatkowej atrakcji czy podstawowej ?

Gość gościnnaola
Raczej podstawowej.

Gość thechiver
może mógłbym Tobie pomóc ? może przenieśmy się na maile, co Ty na to ?