Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maruchada

tani obiad

Polecane posty

Gość maruchada

Jakie macie pomysły na tanie, smaczne obiady dla 2 osób? Układam sobie menu na przyszły tydzień i nie mam pomysłów.

Gość gość
jaką kwotę chcesz wydać na dwie osoby na dzień?

Gość Gieniek w gomaczkach
Kartofle z ziemniakami !

Gość gość
Kartofle z ziemniakami i z pyrami :)

Gość gość
ja zrobilabym za 12 zl palki z kurczaka pieczone 1 kg koszt 8 zl.ogorki 1.50 zl ziemniaki 2 zl i obiad gotowy.drugi dzien 0.50 kg mielone 7 zl ziemniaki.marczhewka z groszkiem ten sam koszt,trzeci dzien kotlet z jaj cena 5 zl pomidory,smietana ziemniaki,czwarty ryba smazona 0 70 dkg 11 zl ziemniaki surowka z kapusty kiszonej.tak za 12 zl z p[owodzeniem mozna smacznie ugotowac rosol gotuje i zamrazam w domu zawsze mam olej jajka tarta bulke mleko to z niczego mozna zrobic cos..kupuje rozbitego juz schabowego 2 szt cena 4 zl schabowe mimo wszystko wychodza najtaniej i naiszybciej o mnie byl po 14 zl,piersi z kurczaka po 13 pol kilo piersi to cena 6 50 zl dwa duze kotlety masz na 2 dni

Gość gość
w tej samej cenie mozna zrobic bitki schabowe w sosie z kasza gryczna ja jak pieke lub gotuje to mam na dwa trzy dni mielone z ryzem papryka feta pieczarkami,papryke faszerowana mielonym ryzem z pieczarkami teraz jest tania po 4 zl..makaron w sosie serowym pieczrkowym do tego kielbasa cebula smietana,pierogi ruskie ,naleniki placki ziemiaczanke kluski ziemiaczane .krokiety z ziemniakami///zycze smacznego