Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Załamka nie chudne

Polecane posty

Gość gość

zaczelam tydzien temu diete jogurtowa a schudlam ledwo pol kilo ..... to chyba jednak nie dziala ;( jest mozliwosx zeby waga jeszcze poszla w dol?

Gość Olcia Dubicka
Skoro tak się stało to znaczy że źle dobrałaś dietę. Dieta musi być dobrze dobrana do Twojego trybu życie, aktywności fizycznej, stylu życia, itp... To że jest popularna i komuś tam pomogła nie znaczy że Tobie też pomoże ;/ Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.

Gość mania5858
ja zaczelam diete jodurtowa od wczoraj... a cw a moze jesz za duzo? ja wczoraj troszke zjadlam za duzo kalorii a dzis waga pokazala mi 62,9kg a wczoraj 63,3kg.... wiem to woda ale mnie to cieszy

Gość Justaaa112
Nie zalamuj sie :) Trzeba schudnac zeby ladnie wygladac :D Dasz rade, moze po prostu ta dieta jest dla cb nieodpowiednia.

Gość 1Gabryśkaa
Ja tam stosując dietę wsparłam się kapsułkami na odchudzanie i mam dokładnie takie http://dermalab.pl/85,acai-berry-select.html i po nich faktycznie waga zaczęła iść w dół. Mam nadzieje, że za kilka tygodni pozbędę się tych 17 kilogramów nadwagi.

Gość madzia3434
tez nie chudne , pewnie temu ze podjadam poznymi wieczorami i dlatego wybieram od dzis diete 8 godzinna zobaczymy czy dam rade ;)

To, że spadnie Ci waga po zażywaniu tabletek na odchudzanie nie podlega dyskusji. Wierzę też, że uda ci się zgubić 17 kilogramów w ciągu kilku tygodni. Jednak mam ogromne wątpliwości co do tego, że w przyszłości uda Ci się osiągniętą wagę utrzymać.