Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Londonka

Polska fryzjerka Londyn

Polecane posty

Gość Londonka

Zna ktoś i poleca jakąs? Dla mojej ciotki poszukuje ktora nie zna angielskiego

Gość gość
a to moze zamiast polskiej fryzjerki to ciotka posuzka sobie kursu angielskiego? bo mniemam ze skoro chce tutaj isc do fryzjerki to raczej 'w gosci' nie przyjechala. poza tym ,to londyn jest duzy wiec moze podasz okolice. radze poszukac na lodnynku ogloszen,na pewno sa fryzjerki ktore do domu tez przyjda. ja ci zalezy na polskiej ze wzgledu na jezyk to bym brala pierwsz lepsz, bo one i tak wszystkie sa malo kompetentne i zadna nie rozumie jaka jest roznica miedzy podcieciem koncowek a obcieciem wlosow, ale za to kazd potrafi zrobic te cudowne asymetryczne , 'pazurkowate' grzyweczki . wiec nie ma nad czym za bardzo sie zastanawiac.

Gość gość
ja byłam w Kettering u jednej Polki. Farbowanie strzyzenie i modelowanie. Powiem tak.. Nikt mi nigdy ładniej nie zrobił naprawde ma babka pojęcie o tym co robi. Mąż był zachwycony :D

Gość gość
ale tu sie ktos pyta o polska fryzjerke w Londynie a nie w Kettering wystarczy wziac pierwsza lepsza polska gazete w Londynie typu Goniec i tam jest pelno ogloszen i napewno oglaszaja sie polskie fryzjerki