Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

moj chlopak chyba to zrobie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Byli艣my ze soba rok. Kocham go nadal i czuje 偶e on mnie kocha...ale ju偶 nie da艂am rady. Ci膮gle si臋 k艂贸cili艣my zazwyczaj przez jego alkohol... Nie pracuje, tylko z kolegami wychodzi...zawali艂 studia... zawala艂 spotkania ze mn膮... Mieszka 1,5 godziny drogi ode mnie a widywali艣my si臋 mo偶e raz w tygodniu bo nigdy nie mia艂 pieni臋dzy/ czasu / ch臋ci albo jak zdarzy艂o si臋 dzisiaj wczoraj pi艂 i dzi艣 nie przyjecha艂. Wiedzia艂 jak dla mnie wa偶ne jest 偶eby dzi艣 by艂 ze mn膮 bo mieli艣my i艣c do moich znajomych. Zapowiedzia艂am go, moi rodzice tez wiedzieli 偶e nas odwiedzi specjalnie z nimi nie pojecha艂am pomaga膰 im(nieraz potrzebuj膮 pomocy w swojej pracy-maj膮 w艂asn膮 firme) nie jestem ma艂olat膮 mam 20 lat i powa偶ne plany co do niego... Pozna艂am go na 1 roku studi贸w i by艂o super przez 6 miesi臋cy praktycznie ze sob膮 mieszkali艣my, prawie nigdy si臋 nie k艂贸cili艣my, ja go bardzo kocham i czuje/ wiem 偶e on mnie te偶 ...ale ju偶 nie moge znie艣膰 wiecznego zawodzenia mnie. Odk膮d wywalili go z uczelni popsu艂o si臋 mi臋dzy nami. I teraz nie wiem czy mam z nim by膰 czy nie. Czy mam si臋 kierowa膰 g艂osem serca czy rozumu... Mia艂am ca艂膮 przysz艂o艣膰 z nim zaplanowana ...dzieci dom wsp贸lne 偶ycie...ale wiem 偶e tak jak jest teraz tez nie moge znie艣膰... nie wiem co mam zrobi膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
up?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
poczekaj,nie nalegaj 偶eby sie z tob膮 spotyka艂 bo b臋dzie si臋 czu艂 przymuszony..jak zat臋skni to sam przyjedzie,wie gdzie mieszkasz..a ty znajd藕 sobie jakie艣 zaj臋cie i nie my艣l o nim :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale ja nie chce marnowa膰 lat m艂odo艣ci na osobe kt贸ra nie chce nawet do mnie przyjecha膰 i mnie zobaczy膰... um贸wili艣my si臋 na dzisiaj specjalnie ola艂am rodzic贸w i czeka艂am na niego ca艂y ranek po 12 zadzwoni艂 i powiedzia艂 偶e jest na kacu i nie przyjedzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jeste艣 m艂oda, rozgarni臋ta i z pewno艣ci膮 艂adna. Nie marnuj najlepszych lat na obiboka z tendencj膮 dycie o alkoholizmu, ktory ci 偶ycie zmarnuje. Wyobra藕 sobie jak by wygl膮da艂a twoja sytuacja jak bys zasz艂a w ci膮偶臋, ty z dzieckiem, a tatusiek z kumplami na piwkach dzien w dzien, imprezki, z czasem pewnie jakies laski itd. Na prawde, mowie ci to z doswiadczenia, sama sie kiedys z takim zadawalam i ciesze sie, ze to skonczylam, bo jak widze te biedne dziewczyny, co w mlodym wieku z takimi w ciaze zaszly, to rece opadaja. Przemysl to sobie dobrze. Masz rodzicow, znajomych, pomoga ci sie pozbierac a z czasem poznasz kogos wartosciowego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a jezeli to jest to? to jest ta jedyna mi艂o艣膰 a potem trafi膮 mi si臋 jeszcze gorsi? ryzykowa膰 i go zostawi膰 ? a jak b臋de 偶a艂owa艂a ? hmm chyba lepiej by by艂o gdyby to on mnie rzuci艂 :) ja po prostu boje si臋 podj膮膰 jak膮艣 decyzje ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gusia17555
wi臋c nalegaj na spotkania , dzwo艅 pro艣- jak mu nie zale偶y to Cie zostawi gwarantuje wiem z do艣wiadczenia w艂asnego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dziwnie sie to czyta...nigdy nie rozumialam dziewczyn ktore zmuszaja facetow do zwiazku, milosci? po co? to nie ma sensu. zmusisz go do slubu kiedys i potem do dziecka? nie chce to sie nie pchaj, szanuj sie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie wiem ju偶 sama co mam zrobi膰 .... chyba musze to dok艂adnie przemysle膰 . Tylko ja nie chce prosi膰 o spotkania ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Byli艣my ze soba rok. Kocham go nadal i czuje 偶e on mnie kocha...ale ju偶 nie da艂am rady. Ci膮gle si臋 k艂贸cili艣my zazwyczaj przez jego alkohol... Nie pracuje, tylko z kolegami wychodzi...zawali艂 studia... zawala艂 spotkania ze mn膮... y x te dwa zdania wystarcz膮 by ucieka膰 jak najdalej, ale jak znam baby w tym tak偶e moja matka, zostaniesz z nim bo si臋 zmieni i tym podobne bzdety. Mo偶e do偶yjesz w biedzie i n臋dzy do 50 lat jak moja Matula....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martaaaaaaaaaaa
A ja ci powiem tak. Przemy艣l to sobie. Ja mia艂am tak膮 sam膮 sytuacj臋. Tez mnie tak traktowa艂 9 tylko kumple, piwko, znajomi) dla mnie mia艂 ma艂o czasu. By艂 wtedy w wieku 21-14 lata. R贸偶nie mi臋dzy nami by艂o. Cz臋ste k艂贸tnie. Ja stara艂am si臋 znajowa膰 sobie w艂asne zaj臋cia, nie nalega膰 na spotkania, spotyka膰 si臋 z w艂asnymi znajomymi i wtedy troch臋 zaczyna艂 rozumie膰 ( przestraszy艂 si臋 偶e mo偶e mnie straci膰 ) zmieni艂 si臋 . teraz zamieszkali艣y razem . Jest wspaniale. Nie ma ju偶 wyj艣c na piwka z kolegami ( wiaodmo przychodza do nas znajomi , my wychodizmy itp) ale ju偶 sie nie k艂ocimy . on gotuje sprz膮ta itp, tego sie nei spodziewa艂am. Czasem warto porzeczeka膰 z艂e chwile je艣li to jest prawdziwa mi艂o艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a nie m贸wi艂em jedna g艂upia ju偶 si臋, znalaz艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale ja go nie zmuszam do spotkania . tylko si臋 z nim um贸wi艂a a on zrobi艂 co艣 takiego i si臋 zastanawiam czy z nim by膰 ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martaaaaaaaaaaa
A i te偶 mia艂taki czas 偶e kiedy艣 rok nie pracowa艂, nie chia艂omu si臋 nicc dos艂ownie nic spa艂 do 12 mamusia mu obiadki dawa艂a. Teraz jak razem mieszkamy pracuje, zarabia na dom i planujemu wsp贸ln膮 przysz艂o艣膰. jestem w szoku 偶e zmienil sie na lepsze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do czasu a偶 zaliczy "oktaw臋"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martaaaaaaaaaaa
Jak go nie kochasz to go zostaw proste. Ja tylko napisa艂am jak u mnie sytuacja wygl膮da艂a , nigdy nie jest zawsze kolorowo i pi臋knie. Ale widz臋 偶e jednak faceci si臋 zmieniaj膮, drastaj膮 dojrzewaj膮, taka prawda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
trudno zdecydowa膰 mi poniewa偶 przez te p贸艂 roku by艂o prawie idealnie :) zdarza艂y si臋 tez jakie艣 zgrzyty w艂a艣nie zazwyczaj przez jego picie ale by艂o niebo lepiej ni偶 teraz jak si臋 widujemy raz na kilka dni ... moze to jego koledzy maj膮 na niego taki wplyw

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
trudno zdecydowa膰 mi poniewa偶 przez te p贸艂 roku by艂o prawie idealnie :) zdarza艂y si臋 tez jakie艣 zgrzyty w艂a艣nie zazwyczaj przez jego picie ale by艂o niebo lepiej ni偶 teraz jak si臋 widujemy raz na kilka dni ... moze to jego koledzy maj膮 na niego taki wplyw

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martaaaaaaaaaaa
Nie ma co por贸wnywa膰 ch艂opca kt贸ry ma 21-23 lata do m臋偶czyzny kt贸ry ma 26. Facet musi dojrze膰 do zwi膮zku i do ch臋ci za艂ozenia rodziny.ch艂opiec 20 letni my艣li w szczeg贸lno艣ci o imprezzach i kumplach ... NIket贸rzy z tego wyrastaj膮 inni mo偶e nie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martaaaaaaaaaaa
Koledzy zazwyczaj maj膮 z艂y wp艂yw na naszych m臋偶czyzn. ale to on musi dojrze膰 do zwi膮zku... i zastanowi膰 si臋 czy z kumlami b臋dzie sobie dalsze 偶ycie uk艂ada膰. Ja ju偶 to przesz艂am i ciesz臋 si臋 偶e dor贸s艂 :P Mam nadziej臋 偶e tw贸j te偶 zrozumie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czyli mam czekac i da膰 kolej膮 szanse oraz mie膰 nadzieje 偶e zm膮drzeje ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martaaaaaaaaaaa
R贸b co ci serce podpowiada.. na to si臋 sk艂ada wiele czynnik贸w nie znam dok艂adnie twojej sytuacji

Udost臋pnij ten post