Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reasontohope

6h czekania na chłopaka

Polecane posty

Gość reasontohope

No to sytuacja przedstawia się tak, że byłam umówiona z chłopakiem na imprezę wczoraj wieczorem. Jest to chłopak do którego miałam zaufanie, ponieważ znam się z nim już bardzo dobrze ponad pół roku. Dwa dni przed imprezą on zapytał się mnie, czy na bank będę i ja mu odpowiedziałam, że tak. Wczoraj napisałam do niego z zapytaniem, czy na pewno wszystko jest aktualne, ponieważ wolałam się upewnić. Nie odpisywał, ani na tel, ani na facebooku, a także nie odbierał, kiedy dzwoniłam. No ale zdecydowałam się iść na tą imprezę, ponieważ myślałam, że przyjdzie. Można powiedzieć, że przez prawie 6h imprezy często patrzyłam na wejście, czy aby on nie wchodzi. Nie wchodził. Loguje się dzisiaj na fejsa, a tam od niego wiadomość, że szopa wyszła z tą imprezą, dopiero wrócił (o 6), od rana melanż i "sorki naprawdę". Nic mu nie odpisałam. Skoro mnie wystawił, bo poniósł go melanż, to znaczy, że mu na mnie nie zależy.. A wy jak myślicie? Co robić?

Gość gość
poczekaj az ciebie przeprosi

Gość reasontohope
Napisał "sorki naprawdę" . Nie wiem czy to można uznać za przeprosiny..

Gość gość
no niby mozna, ale lepiej to powiedziec dziewczynie:) niz pisac

Gość reasontohope
Mieszkamy od siebie kilka km, więc najpierw musiałby mi zaproponować spotkanie, żeby to powiedzieć. No ewentualnie zadzwonić..