Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak Wam się mieszka w Toruniu

Polecane posty

Gość gość

Szukam nowego miejsca, chciałabym też kupić mieszkanie.

Gość gość
Toruń super miasto! ;) aczkolwiek sami studenci i mohery :D

Gość gość
super tylko roboty nie ma a jak jest za 1200

Gość gość
Do tej pory mieszkałam w Poznaniu, mieszkam za granicą i odłożyłam na mieszkanie, myslicie że Toruń to dobry wybór? Poznań trochę mnie męczył, pomieszkałabym sobie spokojnie, w pięknym mieście gdzie dużo się dzieje kulturalnie.

Gość XPMaksimusDominus
gdy nie firma pana Rydzyka, to nawet byłoby przyjemne miasto

Gość olinda88
Sorry ale my mieszkańcy Torunia nie myślimy o Rydzyku na codzień. Stereotyp.. Kazdy mysli że my tu tylko o rydzyku rozmawiamy i tym żyjemy i że u nas same mohery biegają. Moherów znajdziecie wszędzie w każdym innym mieście, w takim samym natężeniu. Co do studentów to jest ich sporo, napędzają nam przynajmniej rynek, wynajmują mieszkania, chodzą na imprezy, do knajp itp starówka żyje. gorzej z pracą. Aktualnie bardzo ciężko znaleźć tu dobrą pracę, MIasto piękne, żyje się dobrze.

Gość olinda88
na co dzień * spacja sorrki:P

Gość XPMaksimusDominus
a przy budowie świątyni pana Rydzyka niema , pracy????

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi, tak myślałam że ludzie z Torunia będą mieli dobrą, pozytywną energię, nie pomyliłam się :) Tego właśnie szukam.

Gość XPMaksimusDominus
no to jesteś nieżle pokręcona....dobrą, pozytywną energię...hahahhaahah

Gość gość
Miasto jak miasto, ale radyjko jedyne w swoim rodzaju.

Gość gość
OJCZULEK ma na wszystko pieczę....

Gość octavia25
Mi też się bardzo dobrze mieszka, jest gdzie wyjść z domu, nie ma nudy, ale polecam także dla tych co chcą po prostu zwiedzić sobie nasze miasto, jest gdzie się pobawić i co zwiedzić, no i nie zapomnijmy o Toruńskich Piernikach, proszę przeczytać http://esharpie.pl/2017/01/25/torunskie-pierniki-i-nie-tylko/

Gość gość
Ktoś fajnie pomyślał z Festiwalem Pasji (tutaj opis: www.facebook.com/FestiwalPasji ). Dużo osób z różnorakimi talentami w jednym miejscu, prelekcje, warsztaty, występy – może być nieźle. Na pewno będzie mistrz świata w kettlebell i możliwe że nasza toruńska piosenkarka Sara Pach.

Gość gość
Mogę podpowiedzieć Festiwal Pasji jeśli ktoś szuka czegoś ciekawego w Toruniu w połowie września. Cały festiwal ma się zacząć w piątek 15 tego i trwać też w sobotę przez cały dzień. Konkretniej o tym co się będzie działo piszą na fb wydarzenia – www.facebook.com/FestiwalPasji . Mają się pojawić ludzie o różnych pasjach i szczególnych talentach. Warto sobie te nazwiska sprawdzić, nie są to gwiazdy show bizu ale ludzie którzy faktycznie coś potrafią – Anna Wysocka, Krystian Piórkowski, czy Wojciech Zimoląg.

Gość gość
miasto złodzieji

Gość Martynaxx
Toruń jest uważany za jedno z najładniejszych miast w województwie kujawsko-pomorskim. Miasto samo w sobie daje wiele możliwości na spędzanie czasu wolnego. Zarówno architektura jak i sam klimat miasta jest niesamowity! Ciekawie pisze o tym jedna z blogerek we wpisie http://www.stadtguthotels.pl/turystyka/ludzie-z-powolaniem-albo-zwiedzanie-miasta-na-wycieczce/