Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sama na wakacje

Wakacje nad Morzem

Polecane posty

Gość Sama na wakacje

Hej wszystkim, dopiero na koniec sierpnia mam urlop w pracy i postanowiłam wybrać się na mały odpoczynek nad nasze Polskie Morze które tak kocham... W tym roku składa się tak, że już wszyscy znajomi i przyjaciele byli na wakacjach a ja niestety musiałam pracować więc zostaje mi jechać samej... a może znajdzie się jakaś koleżanka lub kolega, ktoś kto bezinteresownie chciałby przejechać się na mały odpoczynek. Mam 25 lat i jestem całkiem normalna :). Planuje jechać 24 sierpnia w niedzielę, jestem z centralnej Polski. Poproszę o poważne oferty :). mirabelka_1988@wp.pl

Gość gość
nie masz zadnej gwarancji, ze oferty z kafe będa powazne, tak jak i skladajacy oferty moga zostac zaskoczeni, ze "mirableka " moze sie okazac starym zbokiem:)

Gość gość
A chłopa nie masz???Może jesteś jakaś pokrzywiona jak nie masz z kim jechać??

Gość Sama na wakacje
Wiem o tym ale mimo wszystko mam nadzieję, że poznam tu kogoś normalnego. Wiem, ze równie dobrze mogę jechać tam sama i poznać kogoś na miejscu z kim można miło spędzić czas ale mimo wszystko boję się, ze spędzę wakacje sama, a to może okazać się do bani :(.

Gość gość
gosc z 17.18 racje ma:)

Gość gość
nie boisz sie ze cie ktos wywiezie bylo w telewizjii ze facet porwal dziewczyne z dzieckiem poznali sie przez internet pojechala z nim na mazury a on planowal ja wywiezc do niemiec

Gość Sama na wakacje
No dobrze rozumiem was... momo wszystko ja wiem kim jestem i nie szukam tu jakiejś ofiary niewiadomo czego. Szukam kogoś z kim mogę jechać na wakacje. Przecież na e-mailu można się wymienić tel i porozmawiać ze sobą, ewentualnie wcześniej spotkać się ze sobą i zobaczyć kto jest kim.

Gość gość
JAK MIRABELKO ZYJE OLA

Gość Sama na wakacje
No dobra już sprowadzacie mnie na ziemie. Może i macie w tym dużo racji, bo pewnie nie raz tak było, że ktoś komuś zrobił krzywdę. Kurde no i co ja mam zrobić...

Gość Sama na wakacje
Ola żyje bardzo dobrze :)). Tylko nie ma z kim jechać na wakacje... :(.