Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze pomozcie Problem mam z dziewczyna WAZNE

Polecane posty

Gość gość

Poznalem dziewczyne przez internet ma 16lat a ja 18 mieszkamy od siebie 20km. pisalismy ze soba z 3tygodnie pisala ze mozemy sprobowac razem cos na dluzej i zobaczyc czy nam wyjdzie, kiedy mi wysylala czesto ":*:*:*" to sie zapytalem wkoncu kiey mi da na zywo buziaka to odpisala ze w sierpniu. i pozniej wkoncu sie umowilismy na spotkanie, pojechalismy nad jezioro. na poczatku nie iwedzielismy jak ze soba rozmawiac wiecej ciszy bylo ale pozniej sie rozkrecilo nawet. no i jak mielismy wracac do domu to mi samochod nawalil.. nie chcial odpalic no i czekalismy az przyjedzie po nas kuzyn, ale jak juz przyjechal to odpalil w jakis inny sposob.. ok i spedzilismy razem ok.10godzin. odwiozlem ja pod dom powiedziala ze bylo milo i dziekuje i odjechalem. ona odrazu do mnie napisala po odjezdzie zebym powoli jechal. pozniej pisala ze bylo milo itp. ze jeszcze bedziemy mogli sie spotkac. no i ona na drugi dzien wyjechala do babci na 2tyg. ok 140km ode mnie;/ pisalismy przez tydzien jeszcze, pisalem jej ze mi na niej zalezy i ze jestem zazdrosny poniewaz ciagle byla z jakimis swoimi kolegami..;/ no i w poprzednia sobote mi napisala ze przeprasza ale woli narazie utrzymac nasza znajomosc w kolezenstwie ale chce sie spotykac dalej i zobaczyc co z tego bedzie.. ze duzo myslala o mnie i o nas w ogle itp. i zebym jej dal czas na przemyslenie i zapomnienie o dawnej sprawie. napisala ze sprawa zwiazana troche z jej bylym ehhh... no i napisalem do niej teraz w piatek i nie odpisala nic.. w sobote znowu i tez nic.. kurcze zmartwilem sie bo zalezy mi na niej strasznie, jest wyjatkowa osoba dla mnie, zakochalem sie w niej i wciaz jestem. powiedz prosze co o tym myslisz i co moge zrobic teraz? ja mam pare pomyslow ale powiem o nich potem moze ty masz lepsze. Sory ze tak duzo.

Jak sama ci napisała w jej życiu jest jeszcze ktoś inny, pewnie uczucia jakie do niego żywiła jeszcze nie wygasły i dla tego nie chce rozpoczynać z tobą niczego poważnego. Wydaje mi się że nie jest najzwyczajniej w świecie pewna czy to co było między nią a jej byłym jeszcze się skończyło.

Wątpie żebyś mógł teraz cokolwiek zrobić to ona musi wybrać i się zadeklarować z kim chce się spotykać. Po prostu musi dziewczyna wybrać, jeśli już tyle czasu nie odpisuje do ciebie, to ja osobiście snuł bym podejżenia że wybrała byłego.

Gość gość
jakie masz te pomysły ? Chętnie się dowiem i powiem co o nich myśle.

Gość gość
Doktor Mosley radzi Ale nie mogla wybrac bylego skoro chce o nim zapomniec.. i ja zranil

Gość gość
autorze jakie te pomysły ?

Kobiety często nawet zranione nie przestają kochać, zwłaszcza że są bardziej stałe w uczuciach od nas, może ma nadzieję że on się zmieni, być może chce mu dać drugą szansę. Nie widzę innego powodu dla którego, skoro dobrze się dogadywaliście, chce pozostać na stopie przyjacielskiej.

Gość gość
doktor to napewo nie to.. ale pomysly mam takie: zeby dowiedziec sie pod jakim adresem mieszka i wyslac jej list milosny.:) albo pogadac z jej kuzynka/kolezanka o mnie ?