Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOoOser

Zmieniasz obiekt pożądania podglądając swe sąsiadki

Polecane posty

Gość LoOoOser

Nie bądź załamany, nie bój się tej zmiany Ona wyjdzie Ci na dobre Ci mówię nie zaszkodzi Jak Joasia Brodzik wieczorowej kreacji Świecami przy kolacji marzysz żeby się zdarzyło Wiedząc że Cię nie stać na co, na przystawki Odchodzisz od tematu przykuwając się da ławki Zmieniasz obiekt pożądania podglądając swe sąsiadki Młode matki zadbane, ustawione, szalone Mówisz gdybym miał zielone, umysł sobie zaśmiecisz Gdybyś tylko chciał, mógłbyś być ojcem jej dzieci [czas leci] Powtarzam im bez przerwy Mówisz nie na moją kieszeń, mówisz nie na moje nerwy Zbyt dużo masz rezerwy a zbyt mało, czego werwy Nie bój się bez przerwy, zmiany są nieuniknione Jeśli mogę Ci w czymś pomóc to te słowa są złożone Właśnie po to byś pomyślał, na kompromis przystał Całe życie jest przed Tobą, więc dlaczego nie korzystasz Nie mogę Ci nic kazać, więc nie powiem Ci zmień się Ty sam zdecydujesz czy chcesz zmiany na lepsze Nie mogę Ci nic kazać, więc nie powiem Ci zmień się Sam zdecydujesz czy chcesz zmiany na lepsze Żeby w Twoim krótkim życiu działy się rzeczy piękniejsze, ciekawsze Żebyś zaczął żyć nareszcie

Teraz nową dziewczynę z córeczką zauważyłem. Fajne dziewczyny szybko wychodzą za mąż.