Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo prosze o wejscie

mój blog

Polecane posty

PROSZE.

kkosmetyczkowoo. blogspot, com bardzo Was proszę kobietki. Niedawno zaczęłam i nie wiem czy jest sens w ogóle go kontynuować.

I przepraszam, że piszę tutaj. Ale na tym forum jest tyle fajnych kobietek, że może któraś da mi rady dotyczące mojego bloga;)

Gość gość
A to ciekawe ,bo za cholerę tego poszukać nie mogę ,nawet po przepisaniu tego i wywaleniu przecinków ,daj jakiś link poprawny .

kkosmetyczkowoo.blogspot.com Mam nadzieję, że wyświetli;)

Nie mam pojęcia jak prowadzić blog, aby ktoś go zaczął odwiedzać. Tak czekam na ten pierwszy komentarz i nic. Nie wiem, może potrzeba czasu. Ajjj....

No trudno, szkoda że nikt mi nie odpisał. Ale dziękuję. Pozdrawiam.

Gość gość
No zauważyłam że na kilku forach żebrzesz o wejście .... Jak dla mnie to prostacki ten twój blog . po co komu taki szajs??

Gość gość
I ja odpisze... a dlaczego prostacki? Moim zdaniem calkiem fajny! Rzeczy w rozsądnych cenach, na co od razu zwróciłam uwagę, a nie jakies kosmetyki za min. 100 zł, co prawie żadnej tak naprawdę nie stać.........

Gość gość
może i opisane rzeczy dostępne dla przeciętnej dziewczyny, ale: - używanie słówka "kochane" - sorki brzmi to kolokwialnie :/ - opinie o kosmetykach... hmmm, jakie opinie?? fajny, fajnie kryje, nie kryje ... a gdzie choć słowo o składzie kosmetyków, wydajności, itd. itp. - "nakłada się go tyle ile się chce, aby uzyskać "swój" efekt." - o o chodzi, to jest niezrozumiałe; - puderek, buźka, i inne - za dużo zdrobnień; - brak zdjęć pokazujących "efekt" danego kosmetyku ...