Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z byłą

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam taki problem otoz: byla dziewczyna z ktora bylem 6 lat i od 6 juz nie jestesmy razem, choc czasem sie kontaktowalismy przez mile, w zeszlym roku widzialem ja po 3 letniej przerwie. Nadal bardzo jej zalezy zeby sie od czasu do czasu spotkac, i w ten weekend takze spedzilismy duzo czasu razem i bylo super, powiedziala ze nie pozwoli mi o sobie zapomniec, dodam ze ma juz innego a ja po spotkaniu cierpie bo nadal mi na niej bardzo zalezy i chyba ja kocham, mieszka dosc daleko ode mnie, wiec czesto bysmy sie nie widywali ale jednak. Co mam z tym zrobic nadal sie spotykac od czasu do czasu a potem cierpiec i przez to pewnie nie uloze sobie zycia z inna, czy zerwac calkowicie kontakt ? Tyle ze brakowaloby mi jej. I czemu jej tak bardzo zalezy na spotkaniach wspolnych czemu nie chce urwac kontaktu skoro ma innego i ponoc jest dobrym czlowiekiem, po co ja jestem jej potrzebny, czy to nie jest tak ze jestem pewnego rodzaju furtka dla niej, gdyby sie z nim rozstala zeby miec do kogo wrocic ? Dorazcie prosze co mam robic i czemu jej tak zalezy zeby nie urwac kontaktu ?

Gość Herbatynka
Kolejny myśli nad zerwaniem kontaktu, faceci co się z wami dzieje?:-(

Gość pomaranczlala
Jesteś furtką. :(

Gość gość
Jest pieprzoną egoistką, która podbudowuje sobie ego i poczucie własnej wartości głupim naiwniakiem ( Tobą), który za nią lata i ma go na każde skinienie. Czy Ty nie widzisz co się dzieje? Ona sobie ułożyła życie, a Ty jesteś jej kołem zapasowym gdyby z tamtym nie wyszło. Ora Ci psychę, a Ty się głupio łudzisz. Najlepsze co możesz zrobić? Zakończyć z nią znajomość, urwać kontakty. I tu dwie opcje- albo poznasz inną i się zakochasz, albo jej odbije szajba, zobaczy, że od niej uciekasz i zerwie z tamtym dla Ciebie. Nie służy Ci to, a więc skończ. Oceń zdrowo sytuację- czemu robisz coś, co Cię rani i nie jest dla Ciebie dobre? Zadbaj przede wszystkim o siebie, bo nikogo nie masz by o Ciebie dbał. Ona się super urządziła, ale nie dba ani o Ciebie, ani o niego, tylko o siebie. I ty też tak zrób. Myśl przede wszystkim o sobie, bo to nie egoizm, a zdrowy rozsądek.