Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba skok w bok

w zonie widze juz tylko matke a nie kobiete

Polecane posty

Gość chyba skok w bok

nie podnieca mnie zona.odkad urodzila widze w niej juz tylko matke i zone.nie to zeby zle wygladala ale jest juz dla mnie asekualna:(nie mam ochoty na zaden spontaniczny seks a jak widze jak karmi piersia to juz wogole.nie potrafie sobie tego wytlumaczyc.

Gość gość
taka kolej rzeczy chyba

Gość ankhe
czy to tak rzeczywiście musi być?

Gość chyba skok w bok
a czy wasi mezowie maja tak samo?czy tylko mi sie cos odmienilo?

Gość gość
Chyba tobie się odmieniło. Zdarzają się tacy mężczyzni, należał do nich min.Elvis Presley to się nadaje do psychologa niestety:O

Gość gość
Większość mężczyzn podnieca karmienie piersią i sami chcą się przyssać... Może byłeś przy porodzie i ....widziałeś za dużo ?

Gość chyba skok w bok
nie bylem przy porodzie ale widok karmiacej zony dziala na mnie odpychajaco,tzn.nie brzydze sie ale juz nie widze w niej kochanki tylko matke.

Ty się chłopie do małżeństwa nie nadajesz . Przykre ale są tacy faceci . Będziesz rozsiewał geny i uciekał . Współczuję .

Gość Stefan1234536r57434332
to normalne.a co ma cie w niej podniecac jak wywala cyca tylko do karmienia:Ofujjjj

Gość gość
A są tutaj kobiety, których mężowie się przyssali do nich po porodzie? Albo faceci, których to podnieca?

Gość Stefan1234536r57434332
to perwersja ssac mleko zony

Autorze:) myślę, że jedyny nie jesteś. Ale dobrze radzę- coś z tym zrób i zmień podejście. Bo kiedyś takie postrzeganie się u Ciebie zmieni- tyle, że może być trochę późno. Twoja żona właśnie teraz bardzo potrzebuje, byś poza matką widział w niej kobietę. Jeśli to przegapisz ona po prostu może się od Ciebie odsunąć, a jak się otrząśniesz może być trudno wrócić do normalnych relacji.

Gość gość
I dlatego nie rodzicie dzieci ,dzieciaki... Karmienie piersią to najcudowniejsze i tylko nasze przeżycie. I nie przeszkadza ....dobrze dogodzić mężowi ,szczególnie po długim 6-cio tyg połogu...chyba,że żona....zimna ryba.

Gość Kinga przyznaje racje
ja karmilam piersia i jakos nie wspominam tego z czuloscia.nigdy wiecej a autora rozumiem bo czulam sie jak dojna krowa.antysexi jest taka kobieta.

Gość gość
Tak.Ja odganiałam męża...,uwielbiał moje nabrzmiałe,pełne mleka piersi.....z dumą patrzył jak karmię naszych synów...

Gość gość
Nic w tym pieknego Baba spuchnieta pelno wody w ciele A tu jakies lalusie mowia ze to piekne To chyba za malego z mama za renke na spacery chodzili. Bylem pszy porodzie ale dla zony bo tego chciala Bylo nic specialnego nie polecam dla kazdego Aaaale som lalusie co beczom mdleja nagrywaja itd