Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrotecka

odchudzanie grubasek

Polecane posty

Gość wrotecka

od jutra dieta , mam juz dosc bycia grubasem :( moj plan to dietka picie duzej ilosci wody codziennie brzuszki 3 razy w tygodniu jakis trening zero słodyczy fast foodow itp ostatni posiłek koło 20 - chodze spac kolo 24 oczywiscie codziennie bede tu pisac swój raport mam nadzieje ze ktos sie przyłaczy do mnie - zapraszam

to moze napisze cos o sobie mam 32lata ,168 cm wzrostu i cos koło 87 kg wagi - jutro rano sie zwaze to bede wiedziec dokładnie moj cel to 75 na poczatek a pozniej zobacze jak bede wygladac i sie czuc - pamietam ze gdy kiedys wazyłam mniej nie czułam sie najlepiej , a poza tym ja nie chce byc chuda a ładnie zbudowana teraz wstydze sie tego jak wygladam a tym bardziej ze nigdy nie byłam gruda , porobiłao mi sie tak po ciazy ale powiedziałam dosc i biore sie za siebie bo juz mam dosc ze we wszystkim co włoze na siebie wygladam tak jak niepowinnam

Gość Ewelinos
Ja też chętnie się przyłączę:) Mój problem wygląda tak: Mam 17 lat, 162 cm wzrostu i 95kg wagi :( Nie wiem jak mogłam się tak zapuścić:( Jeszcze rok temu schudłam 10 ale problemy rodzinne doprowadziły do stresu, zajadania się jedzeniem żeby oderwać się od tego wszystkiego.. Jest mi tak wstyd i głupio :( A obiecałam sobie że nie zmarnuje tej szansy i wytrwam żeby dojść do wymarzonej wagi. Przyjaciele akceptują mnie taką jaka jestem, ale źle się czuje z moim ciałem, a druga sprawa jest taka że chciałabym w końcu żeby mnie ktoś pokochał. Ale od jutra z tym kończę. Dołączam się do Was i mam nadzieję że damy radę:)

Gość gość
Życzę Wam powodzenia Dziewczyny ;)

Gość Ewelinos
Dziękujemy, mam nadzieję że wytrwamy ;)

Cześć dziewczyny :) Przyłącze sie do Was :) w grupie raźniej. Mam 23 lata i waze 97kg. Bardzo mi z tym źle wiec od jutra zaczynam ODCHUDZANKO!!!

Gość Ewelinos
Dokładnie :) Myślałam na początku nad dietą montigniaca bo czytałam opinie na forum że rezultaty są zaskakujące, ale poczytam jeszcze o tym w internecie :) Najważniejsze żebyśmy się nie poddały, a będzie dobrze :D

Gość Ewelinos
oleska162- i bardzo dobrze, im nas będzie więcej tym lepiej, większe wsparcie ;) Dziewczyny, mam propozycję, może wybierzmy sobie jakąś wspólną dietę, żeby było nam łatwiej?;)

Gość gość
A jaka dobra? Ja kupiłam moroznika kaukaskiego, ciekawe czy działa.

Co do diet to za bardzo nie mam doświadczenia. Rok temu odchudzałam się stosując swoją wymyśloną dietę. przyzwyczaiłam sobie 5 posiłków dziennie i o stałych porach ostatni na 3 godz przed snem no i dołączyłam duuużo ruchu :) Może macie jakieś propozycje? ;) Co do moroznika kaukaskiego to nie mam pojęcia bo nigdy nie stosowałam. Ale czytając opinie internautów bałabym się raczej go testować bo niektóre osoby opowiadały że wylądowały przez niego w szpitalu

Gość gość
Słuchajcie mam propozycje. Bo nie wiem jak wy ale ja mam tak ze co do diet za bardzo sie nie stosuje bo albo za duzo kasy albo nie mam czasu tego robic . Jak ostatni raz sie odchudzalam to piłam po 3lwody dziennie moze nawet czasami wiecej, jadlam o rownych porach np. 9,12,15,18. Wiem z własnego doswiadczenia ze z dietami bywa roznie wiec umowmy sie na jedzenie gotowanego mięska,warzywka owoce. Poprostu zdrowo. Oczywiscie z aktywnoscia ale wiadomo ze nie zawsze znajdzie sie czas np na bieganie no i sily po 10h w pracy :). Wiec poprostu wykorzystujmy okazje co do aktywnosci ;) i mysle ze DAMY RADE!! :D

Słuchajcie mam propozycje. Bo nie wiem jak wy ale ja mam tak ze co do diet za bardzo sie nie stosuje bo albo za duzo kasy albo nie mam czasu tego robic . Jak ostatni raz sie odchudzalam to piłam po 3lwody dziennie moze nawet czasami wiecej, jadlam o rownych porach np. 9,12,15,18. Wiem z własnego doswiadczenia ze z dietami bywa roznie wiec umowmy sie na jedzenie gotowanego mięska,warzywka owoce. Poprostu zdrowo. Oczywiscie z aktywnoscia ale wiadomo ze nie zawsze znajdzie sie czas np na bieganie no i sily po 10h w pracy usmiech.gif . Wiec poprostu wykorzystujmy okazje co do aktywnosci oczko.gif i mysle ze DAMY RADE!! smiech.gif

Ok, jestem za;) bo z tych niektórych jadłospisów co się oczytałam też nie jestem zadowolona, więc tak jak mówisz lepiej robić sobie własną diete+ duużo sportu;) To już od jutra startujemy, powodzenia dziewczyny, damy radę! :D:)

Gość gość
trzymam za Was dziewczyny kciuki! :) Też jeszcze przed rokiem byłam 'dużo za duża' , ale się zmotywowałam i dałam radę, schudłam 30km ;D Jestem z Wami! :)

Gość Koniczynka27
dacie rade dziewczyny! ja jestem w trakcie swojej przemiany,ale zaczęłam niedawno, ćwiczę w domu z chodakowską z rana, biorę figurę extraslim,żeby przyśpieszyć spalanie, nie jestem słodyczy. i zeszło już 5kg! no to jeszcze jakieś 10-15! ;)

Moje pierwsze śniadanie : zjadłam kromke chleba razowego, twarożek+ pomidor do tego herbata bez cukru. Jak na nie jest źle chodź mój brzuch dopomina się więcej, no ale stoop, dam rade ;) zaraz będe robiła ćwiczenia, potem pójdę pobiegać. A jak z Wami dziewczyny? :)

no wiec ja zjaldam rano o 9 dwie kanapki z chlebem razowym z biedronki bez masla i zwedlina z got.kurczaka. o 12 jadlam jablko 15. 2 jajka z pomidorem 18. twarozek ze szczypiorkiem jest 21.40 i pije herbatke na odchudzanie. nie udalo mi sie dzisiaj korzystac ze sportu eh. :) jutro nadrobie bieganiem :)

Gość jastagua
polecam bieganie tzw. interwałami wykonuje się 6 sesji na początku jedna sesja składa się z 3 minut biegu i 2 minut marszu kolejnym etapem są 4 minuty biegu i 1 minuta marszu wszystko to przygotowuje do biegu non stop przez pół godziny. są pomocne aplikacje na telefon które informują kiedy należy przejść na bieg, a kiedy na marsz i pokazany jest w nich też pozostały czas do skończenia sesji. powodzenia! :)

witam was wszystkie dziewczynki ja dzis pieknie sie trzymam i wczoraj tez sie trzymałam , dołozyłam do moich postanowien 50 brzuszkow rano i 50 cwiczen na posladki które tez robie rano od wrzesnia mam plan zapisania sie na fitness tylko musze w necie poszukac odpowiedniego klubu ;) a jak tam wam idzie?

Gość Olcia Dubicka
Moja rada taka żebyś z góry ustaliła jaki będzie to trening bo jeśli będziesz podchodziła z myślą " jakiś trening " to szybko przestanie być to efektywne, będziesz marnować czas na zastanawianie się jaki trening robić i szybko się znudzisz. Rozpisz sobie trening to będzie Ci łatwiej się go trzymać :) A co do samego odchudzania. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.

Gość gość
olcia wiem jakie treningi chce robic a napisałam tak bo beda to rózne nie dlatego ze musze sie zastanowic jaki zrobic tylko kazdego dnia inny własnie po to by sie nimi nie znudzic dwa razy w tygodniu sa to narazie cwiczenia w domu ( od wrzesnia bedzie to fitness) raz basen na przepian z rowerkiem w zaleznosci od pogody . codziennie rano cwicze tez brzuszki i pupe mi tabletki nie sa potrzebne a jak tam u was dziewczynki?

Gość gość
tabletki nie są potrzebne jeśli masz dobrą przemiane materii. U mnie różowo to nie wygląda dlatego korzystam z suplementu slimcea. wydaje mi się ze tutaj go zamawiałam http://piekna24.pl/index.php?cPath=1 i faktycznie poprawia efekty. ale same to chyba nie za bardzo