Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nic mi niepowiedział ze jest księdzem a spałam z nim

Polecane posty

Gość gość

Co ja wyprawiam..Poznałam go niewiedząĆ ze jest księdzem,a co wyszło sam się nieprzyznał.To było na Woodstocku-myślałam ze przyjechal poimprezowac skąŚ tam.Wymieniliśmy się numerami i myślałam ze cos wyniknie z tego bo zajbista d*pcia.Co się okazało pojechałam z rodziną nad morze i że moja matka jest religijna to czasem zaciągnie mnie do kościoła jak jej się uda.Xd msze odprawiał on,niewidział mnie....Od kilku dni mu nieodpisuje..bo niewiem co odpisac,jestem taka zła,a on wciąż się do mnie dobija. Uprawiałam z nim sex to jest najgorsze xD

Gość gość
spłoniesz

Gość gość
Jap*****le ale to niejest scena rodem z "Ptaki ciernistych krzewów" tylko prawdziwe życie,patologia jak to mogło się wogole wydarzyc!!smutno mi ze tacy ludzie niemaja wstydu

Gość 2003
a dlaczego "to" jest najgorsze? :D

Gość XPMaximusDominus
a co miał ci powiedzieć, że to był "skok w bok", a z resztą celibat, to nie wyrzeknięcie się seksu tylko wyrzeknięcie się małżeństwa z kobietą.

Gość Joda567
A przynajmiej zerznal cie porzadnie i mial dobry sprzed czy tylko popapral i poszedl

Gość gość
ksiądz jest też mężczyzną , i różnie w życiu bywa , mam w rodzinie byłego księdza który dla kobiety zrzucił sutannę

Gość gość
czy tu jest jakiś ks ? i wymyśla te wszystkie glupie tematy :D

Gość gość
Celibat (łac. caelebs – bez żony, samotny) – forma życia polegająca na dobrowolnym zrezygnowaniu z wchodzenia w związek małżeński i rezygnacji z uprawiania seksu.