Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powinnam sie wstydzić tego

Polecane posty

Gość gość

że kiedyś byłam nie lubiana w szkole bo byłam nieśmiała? i jak komuś o tym powiem to nie będzie chiał ze mną rozmawiać?

Gość gość
powinnas

Gość gość
wstydzić sie pierdoł chcesz a sexu pewnie nie bezsensopwna młodzierz .

Gość miraela
Nie ma czego się wstydzić. Tym bardziej, że możesz sobie dopasować wiele określeń o byciu indywidualistką, outsiderką i takie tam hahaha :D

Gość gość
pytam poważnie prosze

Gość miraela
Ja odpowiedziałam poważnie. Jeżeli bym kogoś poznała, fajnie by mi się z tym kimś rozmawiało itp, to takie coś o wyśmiewaniu w szkole nie miałoby kompletnie znaczenia dla rozwoju znajomości, co najwyżej zdziwiłabym się albo pomyślała, że ludzie to są wredni.

Gość gość
Ja też jeszcze rok temu póki byłam w gimnazjum byłam straasznie nieśmiała i nie lubiana przez to. Ale poszłam do technikum, dobrałam sobie świetne towarzystwo i ta nieśmiałość sama przeszła :) I uwierz mi nie musisz się tego wstydzić, wystarczy aby żebyś się otworzyła na ludzi. Uwierz mi, zauważyłam to po znajomych, wielu ludzi wychodząc z gimnazjum jest nielubianych,nieśmiałych włączają się w nowe grono zjamomych, stwarzają sobie ekipę i są całkiem innymi ludźmi pod względem harakteru:)

Gość miraela
poprzedni gość dobrze mówi :)

Gość gość
Byłam od zawsze nieśmiała. Na podwórku jakieś tam koleżanki miałam ale w szkole taka szara myszka bez koleżanek i kolegów. Od szkoły zawodowej zmieniłam to. Znajomi wiedzą jaka byłam i nikomu to nie przeszkadza. Nie masz się czego wstydzić