Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MrSimple

Ciąza czy raczej nie

Polecane posty

Gość MrSimple

Dzień dobry. Mam pytanie. Czy jest możliwość zajścia w ciążę jeżeli mój chłopak miał kropelkowanie, po czym dotknął mojego krocza. Mój chłopak się podniecił, na majtkach miał ok. 3 kropelek, penis chyba był suchy. On go poprawił, później wyjął telefon z kieszeni, przytulając się, miał dłoń na moich plecach(koszulce), później zaczął mnie pieścić po kroczu. Miałam spodenki oraz majtki. On mnie pieścił palcami dłoni, której dotykał penisa. Zapomnieliśmy o tym oboje, wszystko działo się na jego podwórku, po przyjściu do domu zmieniłam bieliznę oraz się podtarłam.(ok. 30 minut później) Czy istnieje jakieś ryzyko? Byłam niemal, że pewna, że nie możliwe jest zajście w ciążę, ale wczoraj trochę postraszyli mnie na forum. Dodam, że jestem dziewicą. Szybciej nie pozwalałam mu dotykać okolic mojego krocza. Proszę tylko o poważne odpowiedzi.

Gość maalala
Ja p*****le najpierw sie mysli... NIe jest mozliwe bys zaszła w ciaze :O radze sie doouczyc najpierw

Gość MrSimple
Byłam pewna, że nie jest to możliwe, bo musi dojść do pełnego wytrysku w pochwie. Otóż jak wspomniałam, wczoraj jednak dla pewności zadałam to pytanie na pewnym forum i tam mnie zaczęli straszyć, w końcu "przekonali" mnie do tego, że jest jakieś ryzyko. Dziękuję jednak za słowa otuchy :)

Gość gość
No tak, w takim płynie też są plemniki.

Gość MrSimple
Wiem, że w nim znajdują się plemniki. Jednak czy przeżyłby na suchej ręce, na dworze 22 stopniach? Po czym dopiero po 5-6 minutach dostały się na moje spodenki?