Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

damski bokser

Polecane posty

Gość gość

cześć wszystkim ... Mam męża od roku i 4 miesiecy i córkę kfora skoczyła roczek... Jak byłam w ciaży nie mialam tego problemu.ale odkąd urodziłam corkę mąż zaczął mnie bić. .tzn jak wpadnie w taka agresje to popycha kopie szarpie za włosy gryzie dusi i zneca sie psychicznie ... Nie potrafie tylko pojac dkaczego to robi nie prowokuje go , ma zawsze wszystko czyste jedzenie zawsze do pracy ma obiadki Wszystko!!! Nie mam pojęcia za co dostaje..:( Boje2 się go..leczyc sie nie chce... Nie w iem co mam robic... Jesli macie jakies rady PROSZĘ !!! PISZCIE!!! Z góry Wam bardzo Dziękuję !!!

Gość gość
tu żadnej rady wielkiej nie potrzeba.Po prostu odejsc.

Gość gość
uciekaj nim cie zabije ratuj siebie i dziecko

Gość gość
Gdzie mieszkasz? Zaraz mu WP******Ę!

Gość gość
ślask.. masz gg

Gość gość
Mam, 48319514

Gość gość
zglosic na policje, niebieska karta i odwyk

Gość gość
Brak słów, napisałem z chęcią POMOCY, a autorka tematu mnie jeszcze zablokowała. I tyle z dobrych chęci. Hahahhaa

Gość gość
bo to provo

Gość gość
jak to gryzie?? A ty lepiej wyżej trzymaj gardę, może nie wygrasz ale będzie mniej bolało.

Gość gość
"gryzie" :D to chyba prowo

Gość gość
Jak człowiek człowieka gryzie to żadna sensacja :) jak człowiek pogryzie psa to dopiero będzie o czym mówić ;)

Gość gość
Dziewczyno ,co mozesz zrobic to uciekac od sadysty natychmiast...chron siebie i dziecko..zobaczysz jak wpadnie w szal to jeszcze cos zrobi dziecku.......koniecznie dzwon na Policje jak cie tylko uderzy,a jak masz jakies slady to zrob obdukcje,on sie nigdy nie zmieni,raz moglo sie zdazyc,ale to i tak o jeden raz za duzo!Wyrzucgo i wez rozwod bo to sadysta! Jak czytam inne posty to robi mi sie nie dobrze od tego chamstwa i ludzkiej glupoty.zamiast pomoc jakos autorce to sa same podszywy i wulgarne wyzwiska.ludzie zwierzeta maja wiekszy instynkt od nie ktorych,to jest chore.i czy chcialby ktos byc w skorze autorki???

Gość gość
wez dzieciaka pod pache i zejdz idiocie z drogi za chwile sie okaze ze spieszy mu sie do panienki, ale woli to zalatwic tak zeby mogl jej wyjasnic ze zona go zostawila :D