Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leeeeeejla

podwyższona temp ból jajnika

Polecane posty

Gość leeeeeejla

cześć, w piątek uprawiałam seks z chłopakiem i doszedł we mnie. Biorę jednak tabletki anty. Co prawda pierwszy raz pozwoliłam mu na to, bo się nie stresowałam, jako że zażywam je co do minuty, nigdy nie zapomnialam o którejś czy coś. Jednak dzisiaj od rana boli mnie lewy jajnik, aż ciężko podnieść mi nogę i mam podwyższoną temperaturę do 37 stopni. Czy mozliwe, ze zaszłam w ciąże? Czy któraś odczuwała tak te kilkadziesiąt godzin po stosunku? (mimo, ze biore tabletki, to sie tym stresuje)

Gość gość
Kilkadziesiąt godzin po stosunku nie ma możliwości aby pojawiły się JAKIEKOLWIEK objawy ciąży. Mierzenie temperatury podczas stosowania tabletek antykoncepcyjnych nie ma sensu, bo hormony zawarte w tabletkach tę temperaturę zaburzają. Jeśli tabletki przyjmowałaś prawidłowo to ciąża jest niemożliwa.

Gość leeeeeejla
tyle się czyta o przypadkach zajścia w ciąże przy tabletkach, stąd ta moja paranoja. Temperaturę zmierzyłam bo się czuję jakoś tak, wiecie, dziwnie. Jakby łapało mnie lekkie przeziębienie, ale ten jajnik jeszcze i naszły mnie takie myśli. A to jeszcze nie ten czas, by zostać mamą ;)

Gość gość
Urban legends. 🖐️