Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość w dom

oświadczył mi się 2 razy a ja dwukrotnie ODMÓWIŁAM

Polecane posty

Gość gość w dom

chłopak oświadczył mi się w krótkim odstepie czasu 2 razy. dwa razy odmowiłam. na początek zapytałam się czy żartuje, ponieważ wydawało mi się to trochę dziwne z jego strony. zwłaszcza, że nasz związek jeśli mozna to tak nazwać, trwa krotko. ale on wciąż usilnie mowi, że mnie kocha.

Gość itakaja
Związek trwa krótko, to znaczy ile?

Gość gość
krótko, może 1,5 - 2 miesiące.

Gość Joda567
a ile razy sie z nim bzykalas

Gość itakaja
To rzeczywiście pompa :D Ile macie lat? Zależy też, jak długo się znacie. Niecały rok temu podbijał do mnie koleś, który też mi słodził, coś wspominał na początku o wspólnym przyszłym życiu :P, łaził za mną i truł d**ę (ale to też nie był związek, tylko ,,związek") mijał czas, pół roku, zaangażowałam się, aż tu nagle w kwietniu oznajmił, że kocha... moją współlokatorkę. Do końca życia, jak jej oznajmił :D Zmarnował mi tylko czas, bo później musiałam się jeszcze pozbierać po tym. Pomyśl, czy to ten Twój to dojrzały człowiek, a nie chorągiewka na wietrze. Dzisiaj pełno takich ciot. Pozdro

Gość gość w dom
według mnie to taka ciota, jak to okresliłaś. :D dlatego odmawiam. lubię go ale jako kolegę.

Gość itakaja
No może jednak źle się wyraziłam :D Ten mój nie uchodzi za ,,ciotę" wśród naszych znajomych. Pewny siebie, niby twardziel, podoba się panienkom. A tak naprawdę niestały w uczuciach (sam mi to powiedział po pijaku), fałszywy, a poza tym typowy r****cz (heh, ze mną mu się nie udało). Teraz wiem, jaka głupia byłam. I widzę wartościowych ludzi nie w takich jak on, tylko w normalnych chłopakach, czasami nieśmiałych i niepopularnych, ale uczciwych i z zasadami. Pomyśl jeszcze, który z tych 2 typów Ci się trafił. Chociaż w sumie, on mógł uznać, że za późno dla Ciebie na takie myślenie :D trudno, za jakiś rok rzucisz mu się do stóp błagając o wybaczenie :D

Gość gość
według mnie on jest taki właśnie bardziej jak typ numer 1 z cząstką 2. trochę pomieszaniec. bo raz byłam świadkiem jego flirtu z dziewczyną (nie widział mnie lol)

Gość itakaja
No to odpuść sobie ;) Jeśli dobry z niego kumpel to niech zostanie kumplem. Chyba, że będzie go ranił taki układ, ale wtedy pewnie sam spróbuje zerwać kontakt i tyle.

Gość doniczka z petunia
moj facet oswiadczyl mi sie po 3 miesiacach. Tyle bylismy razem, wczesniej kolegowalismy sie 12 lat. zwiazek byl na odleglosc (ja poza Pl on w Pl). Jak sie oswiadczyl tak sie szybko okazalo, ze na odleglosc nie musi byc no i planujemy slub w kwietniu :)

Najgorsze co ten facet może sobie zrobić to zostać kumplem/kolegą, to ostatni stopień upodlenia.

Gość gość
więc niech s*******a mam dość