Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki nosze rozmiar stanika

Polecane posty

Gość gość

witam: ) ostatnio uslyszalam od znajomej ze nosze za male staniki i chyba cos w tym jest. Do tej pory nosilam 70b/75b a moje wymiary to: 86cm w bisucie (gdy sie pochyle (podobno tak trzeba mierzyc)) i 72 cm pod biustem. Czy to rozmiar 75c ?

Gość gość
tak wychodzi

Gość gość
a nie, przepraszam, nie 75 tylko 70

Gość gość
jakie 75c? :o chcesz nosić obwód większy niż masz? bez sensu. Ja obstawiam 65 D albo 65 E

Gość gość
Od obwodu pod biustem odejmujesz 5cm, następnie zaokrąglasz w dół. Rozmiar miseczki obloczasz odejmując od obwodu w biuście obwód pod biustem po odjęciu 5cm i zaokrągleniu w dół

Gość gość
Hmm, bd ciezko dostac taki rozmiar. Ostanio kupilam w tanim sklepie stanik 75D i bardzo sie zdziwilam. Ale jest super. Pasuje idealnie. Ma lekki push up ale ani sie nie podnosi ani nie uwiera.

Gość gość
75 to zdecydowanie za duży obwód dla Ciebie. W bon prixie bez problemu dostaniesz.

65 DD, obwód stanika powinien być około 10 cm mniejszy od obwodu klatki, żeby się stanik trzymał na miejscu.

Gość gość
Poszukam: ) a tak apropo.. mam straszne kompeleksy na punkcie swojego ciala. To przecietny rozmiar prawda?

Gość gość
to mały biust, mam podobne wymiary.

Gość gość
Ja pragne byc bardziej kobieca... chcialabym przytyc i przekroczyc 90 cm w biUscie. Ale moj organizm nie chce tyc: ( w tylku mam ledwo 90 w tali 64 i te piersi: (

Gość gość
dobrze ci piszą!! 65- na pewno nie więcej! sama mam 70 cm pod biustem i w staniku 70, to sobie mogę cycki dołem wyjąć i w ogóle naciągnąć go jak procę, a ty chcesz jeszcze poszerzać. mniejszy obwód, większa miska!!

Gość gość
Ostatnio bylam z chopakiem spotkac sie ze znajomymi i moja kolezanka usiadla na przeciw mojego chopaka i wywalila w kusej bluzeczce piersi przed nim. Widialam jak na nie spogladal... a mi do tej pory przyrko..

Gość gość
a tak w ogóle, to nie jest wcale mały biust tylko idealny, taki średni- chyba że ktoś ma fetysz wielkich cyckow, to wtedy rzeczywiście mało

Gość ljjlw3
gdzie tam średni, mały niestety, mam taki sam. Ale ja już się z tym pogodziłam.