Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy świruje

Polecane posty

Gość gość

mam problem, wczoraj uprawiałam seks z chłopakiem i kiedy skończyliśmy zauważyliśmy że gumka prawie z niego spadła, tzn zatrzymała się z 6cm od końca i sperma była w niej, chłopak mówi ze była mocno zaciśnięta... to była noc między 9/10 dniem cyklu... boje się że mogło się coś wylać czy coś, jest jakaś szansa że plemniki się wylały i że dożyją do owulacji? pomożcie bo jeszcze mam czas żeby wziąć 72h ale nie wiem czy jest sens skoro większość spermy była i tak w gumce i tak naprawdę nie wiem jak by wyleciała a ja się tylko nakręciłam niesamowicie i ciągle o tym myślę :(

Gość gość
następna przygłupia. nie wie czy jest sens. spoko, nie bierz tej tabletki i licz na cud. tylko jak ty dziecko z sensem wychowasz w razie w

Gość gość
lepiej weź napewno Ci to nie zaszkodzi :)a bedziesz miała spokojniejszą głowę

Gość gość
Trzeba było przywiązać gumkę do c*pki/

Gość gość
sory nie jestem głupią nastolatką, jestem dorosła i pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło dlatego panikuje

Gość gość
Mało doświadczenia.Jak jesteś dorosla powinnaś wiedzieć ,ze gumki to żadne zabezpieczenie.Dorosła panna,która się r***a powinna mieć stałe zabezpieczenie.Takie na gumkę mają jeszcze cnotki.