Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tesciowa z Poznania

wyrzucilam syna i synowa z domu

Polecane posty

Gość tesciowa z Poznania

bo mieli z nami zamieszkac tylko na chwile.okazalo sie ze synowa jest w ciazy,my mamy malutkie dwupokojewe mieszkanko i na domiar zlego zeby wejsc do jednego pokoju to trzeba przejsc przez drugi.wiedza ze nie maja pieniedzy ani mieszkania a dziecko sobie zrobili.ja pracuje na zmiany,jestem pielegniarka i wracam po kilkunastu godzinach dyzuru i chce spokojnie pospac a nie sluchac wrzaskow niemowlaka.niech sie ucza rozumu i niech sie zwala na leb jej rodzinie.

Gość gość
wyrodna szmato, jak moglas wyrzucic wnuka na ulice😠

Gość Malwinaaaaaaaa
Tylko bez wyzwisk! Ja zrobiłabym to samo ;) Nie martw się mogli pomyśleć, a nie robić w tym czasie bachora, całkowicie Cię popieram. :)

Gość gość
ciekawe kto ci poda szklanke wody za 20 lat

Gość aldiok
dobrze zrobiłaś jak syn i synowa nie mają rozumu to teraz niech się martwią

Gość gość
a ja marzę, żeby w przyszłości mój syn zechciał ze mną zamieszkać w jednym domu, tylko troche większym niz twój oczywiście

Gość kościlla
Ale przecież wszystko było umówione, mieli odejść po jakimś czasie a nie robić sobie dziecko :0, jeżeli uważają że ich stać na dziecko to niech je teraz wychowują! To jej mieszkanie

Gość gość
Prawidłowa decyzja ;)

Gość gość
wydaje mi sie że dobrze zrobiłaś, ale żeby nie okazać się jak ktoś tu zacytował wyrodną szmatą, zadzwoń do nich zapytaj czy w czymś nie pomóc ale nie daj wejść sobie na głowę!

Gość ijijimnhgfdtr44
Nie wiem dlaczego ale uwazam ze ludzie w poznaniu dziwaczeja na starosc... mini mieszkanka i zdziwaczeli ludzie ....tak widzie Poznan

Gość tesciowa z Poznania
nie wyobrazam sobie przyjsc po 15 godz.dyzuru i wysluchiwac placzu niemowlaka.juz mnie irytowalo ich przechodzenie przez masz pokuj bo taki uklad mieszkania.okazali mi brak szacunku.niech mieszkaja u jej rodzicow bo oboje juz nie pracuja.

Gość gość
Powiedz im tylko w porę że nie będziesz chciała zajmować się wnukiem! I zadzwoń do nich, spytaj czy mają gdzie mieszkać, ale gdyby naprowadzali temat na twoje mieszkanie to powiedz im wprost że nie ma tam dla nich miejsca.

Gość gość
jestes widze bardzo roszczeniowa i pewnie i tak by byly predzej czy pozniej problemy, a tak to mlodzi beda miec w rezultacie lepiej. lepsze ciasne ale wlasne

Gość gogolinek
Dobra decyzja, masz rację że okazali Ci brak szacunku! I co jeszcze?! Może masz na nich jescze zarabiać?! Przychodzi taki czas że chcę się odpocząć i mieć czas dla siebie, całkowicie cię rozumiem i popieram.

Gość gość
na moj rozum to zrobilas im przysluge bo dasz palec,wezma cala reke.nim bys sie obejrzala to by Ci dorobili kolejnego wnuka i byscie zyli jak sardynki w puszce.moze taki kopniak da im do myslenia i ich zmobilizuje.kochac nie znaczy dac wejsc sobie na glowe.

Gość olaaaaaaaaaaaala
Obejrzyj sobie teraz film pt ,,Plac zbawiciela" życze miłego oglądania :)

Gość ahahahahahhaha
Mają nauczkę.

Gość gość
A wyobraź teraz sobie sytuację w której Twój syn zadzwoni do Ciebie i powie że stracił przez Ciebie dziecko i kobietę życia, bo ona usunęła ciążę i odeszła od niego, nie będziesz miała wyrzutów z tego powodu?

Gość tesciowa z Poznania
usunie albo urodzi to jej decyzja.glupie pytanie.

Gość gość
faktycznie, zdrowa rodzina...

Gość tesciowa z Poznania
oczywiscie bo zdrowo jest plodzic dzieci i zyc na kupie.

Gość gość
Jeju dobrze że ja mam dobrych teśćiów , marny Twój los kobieto wywalic kogos na bruk .Było z nimi porozmawiac pomoc im gdzieś isć a nie wywalac nie pytajac sie czy maja gdzie isc

Gość gość
I Ty jestes pielegniarka o zgrozo !!!

Gość oooooóoooooo
powodzenia życzę na starość. Znajomi mieli podobną sytuacje 14 lat temu. Jego matka wyrzuciła ich z małym dzieckiem dwu czy trzy miesięczny chyba. Na początku mieli ciężko naprawdę jej rodzice pomagali dalsza rodzina. Potem wyjechali za granice, teraz żyją w dostatku mają się świetnie. I co? Mamusia się odnalazła, pisała wydzwaniała itp. Wreszcie zaczęła syna szantażować że sobie coś zrobi, że się powiesi z samotności. I syn na to zapytał tylko czy ma sznurek podać. j

Gość gość
nie zdrowo, zapewne dla nich ta sytuacja tez nie była komfortowa, ale matka przenigdy w takiej sytuacji nie wyrzuciłaby wlasnego syna z domu, pomoglaby mu znalezc jakies inne lokum ale na pewno by go nie wyrzucila. a skoro piszesz o tym na forum to jaki widzisz w tym problem, skoro caly czas utrzymujesz ze dobrze zrobilas?

Gość gość
Nas kiedys teśc wyrzucił z mieszkania z dzieckiem 6 mc miało , mieszkalismy w małym pokoju a on sam w 80m2 .Po roku zadzwonił i prosił byśmy wrócili nie miał gazu , pradu i schudł .Teraz nam sie zyje ok , zrozumiał bła bo chcial żadzić i byc na naszym utrzymaniu a ja sie zbuntowałam .Teraz nie ten człowiek i bardzo dobrze sie rozumiemy i wspieramy nawzajem

Gość gość
kurva jak mozna nie miec mieszkania chocby wynajetego i robic sobie dziecko:Ojeszcze pretensje do tesciowej,ze nie popiera glupoty.

Gość goooooooo
Pochwalam i bardzo dobrze zrobilas,ci "mlodzi" tylko by chcieli miec wszystko podane na talerzu,im sie wszystko nalezy i dobrze zrobilas,co to za zycie mieszkac na "kupie" to horror,pewnie jak nikt nie pracowal to musilas jeszcze ich utrzymywac...a chociaz wdzieczni z to byli?Mialam w zyciu taki przypadek ...moj syn ,co prawda nie mieszkal z nami,ale potrafil wykorzystywac ,wyciagac jak sie dalo i ile sie dalo,jak od nas wyjezdzal to samochod byl pelen roznosci,Teraz mama 2 dzieci,piekne mieszkanie,auto,dzialke rekreacyjna.....i zapomnieli o rodzicach,przypomna sobie wtedy,kiedy nie maja zrobic ,co z dziecmi,wtedy owszem jestesmy my.....mieszkamy blisko tak okolo 40km,ale nie maja dla nas czasu,jak tlumacza w zimie snieg,latem za cieplo i w ogole totalnie nas olewaja.nie warto byc "glupim " rodzicem " i nie musisz liczyc czy ktos poda cie szklanke wody,dzieci i tak maja to w d**ie jak juz im sie lepiej powodzi..rodzice to zbedny balast,a tesciowe to sz**y takie jestesmy w oczach synowych.oni tylko chca brac,masz byc dyspozycyjna dlanich,a pozniej jak troszke im lepiej zapominaja maja nas gdzies>POCHWALAM CIE AUTORKO,SZKODA,ZE JA NIE BYLAM TAK MADRA OSOBA!TYLKO BRAC Z CIEBIE PRZYKLAD.PISZE SERIO,,,JA DOSTALAM JUZ ZA SWOJA POMOC I MOWIE CI NIE WARTO BYC WAZELINA!!!! :(

Gość Noxelia z Poznania
a ja się rżnęłam z trzema kolegami za niewelki sponsoring. mowie wam, seks na trzy parasole to kapitalna sprawa. teraz mam swojego chłopaka który nic o tym nie wie, utrzymuje mnie, nie musze pracować i jest zayebiście. kocham Cie Wit:* Wit+Nox=na zawsze razem:***