Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tesciowa z Poznania

wyrzucilam syna i synowa z domu

Polecane posty

Gość gość
Nekselia ,ale jestes porabana..wstydu nie masz za takie wpisy fujjjjj

Gość gość
nieodpowiedzialnych nierobow,ktore zwia sie naszymi dziecmi wy****ć na zbity pysk,bo nigdy nie naucza sie odpowiedzizlnosci .egoisci ,leniwce.i jeszcze im zle trzeba nauczyc ich szacunku i odpowiedzialnosci!Autorko brawo,brawo,brawo...tak powinno byc.jestes dorosly badz odpowiedzialny,albo nie zakladaj rodziny..proste i skuteczna deginicja ,jak sie nie podoba to wooonnnnnnnnn!

Gość gość
Nie maja pracy ani mieszkania i zrobili sobie dziecko. O matko jak moza byc tak durnym. Dobrze zrobilas wyrzucajac ich teraz. Bo urodzilby sie im dziecika to jeszcze jedna gebe do wyzywienia bys miala. A wiadomo ze dzieciak duzo kosztuje. Czemu w ogole pozwoliliscie im na slub skoro nic nie maja??

Gość leilja
pewnie wpadli, co sie dziwisz

Gość ANTY SYNOWA
pasozyty i tyle wszystko im sie nalezy,a ty stary zapiepszaj na nich,bo oni musz odpoczac,,,,aha jeszcz po nich posprzataj,najlepiej jak przyjdziesz z pracy to z dzieckiem sie pobaw,a raczej zajmi ,bo mlodym tez od zycia sie cos nalezy.......nie zapomnij pooplacac wszystkich rachunkow,popierz,posprzataj,przygotuj cos do zjedzenia dla wszystkich ,ale ma byc smaczne ,pozniej posprzataj ach i nie zapomnij poprasowac.......i tesciowo do roboty na 2 etaty !Ja piepsze ,ale my wychowalismy egoistow ,plakac sie chce Autorko medal ciie sie nalezy za odwage!!!!

Gość gość
wyrzucilas,tzn gdzie teraz sa-bo rozumiem musieli wszystko zabrac........

Gość gość
podnosze bo mam podobna sytuacje,mieszka u mnier syn z zona a ja pracuje to jeszcze kaza mi sie dzieckiem opiekowac

Gość gość
to sie nazywa pozytek z dzieci.Utrzymuj do konca zycia,wychowaj ich dzieci i jeszcze trzymaj gebe na klodke,bo dzieci sie obraza.Bardzo dobrze zrobilas,bo chyba czas sie usamodzielnic.Masz prawo do spokoju i odpoczynku we wlasnym domu.Dzieci mogli pomyslec,ze bez pracy i mieszkania,nie beda w stanie egzystowac.Powiem wiecej,zadziwia mnie teraz sposob myslenia mlodych ludzi.Gdzie jest odpowiedzialnosc?Doroslosc wedlug niektorych,to zwalic sie rodzinie na kark,porobic dzieci i niech sie martwi rodzinka,a oni nie musza,bo matka i ojciec przeciez musza....dziekuje Bogu,ze nie mam dzieci:p

Gość gość
Chuj z tym,ze temat sprzed lat ale co tam.Autorka dobrze zrobiła,poznaniacy w większości mają mózg,nie to co mieszkańcy innych miast.