Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochananana

Zakochana w obcokrajowcu

Polecane posty

Gość zakochananana

Witam! Poznałam obcokrajowca dodam ze w jego kraju,jestem od niedawna za granica(na stałe),poznany przypadkowo ! Dopadła mnie od razu strzała amora,wiem ze to glupie lecz pod wplywem emocji po kilku spontanicznych spotkan i konwersacji wyznalam mu milosc! Czuje sie okropnie,dodam ze nie znam jezyka wiec za duzo na zywo nie rozmawialismy....nie wiem jak to odkrecic? teraz w jego oczach jestem jakas kretynka napewno! Wiem jedno ze ,to nie zauroczenie! napewno! Dodam ze skomentowal to ze to jest dziwne i glupie bo prawie sie nie znamy,nie mamy nawet jak porzadnie porozmawiac! Napisalam ze troche zle to ujęłam i przepraszam,ale to nic nie da...co robic zeby utrzymal ze mna kontakt? Jest cudowny! Musze nauczyc sie jezyka aby moc go lepiej poznac.!' ale jak go przekonac ze sie wygłupiłam piszac tak otwarcie?ehh..prosze o rady!

Gość gość
Wcale się nie wygłupiłaś. Wyraziłaś szczerze swoje uczucia. Jego reakcja mi się nie podoba. On raczej nie jest taki cudowny...

Gość zakochananana
Nie potrafie opisac tego co czuję kiedy zagłębię się tych myślach o nim! a co do reakcji to on raczej nie lubi polski, zawsze to ja tłumaczyłam na jego jezyk podczas'konwersacji sieciowej itd. Musze nauczyc sie jego jezyka to mi dal do zrozumienia... dlaczego nie da mi szansy na poczatek tylko sie denerwuje ze nie za bardzo sie porozumiewamy?! Wydaje sie niesmialy...jesli go wystraszylam wyznaniem?! Juz sie nigdy nie odezwie ?:(( jedni mowia ze trzeba' mowic o swoich uczuciach,inni ze nie..poprostu nie wytrzymalam.

Gość gość
Ale w lozku nie potrzebujesz nic mowic da ci swojego sztywnego wesniesz do buzi zrobisz mu loda pozniej jak juz sbie wlozysz miedzy nogi to juz nie ma czasu na rozmowe,tylko podbijac sie podniego ja tak robilam i do dzisiaj z obcokrajowcem sie narazie zlaczylam

Gość gość
oh to obcokrajowiec, jaki on musi być cudowny, a jaki wspaniały.. oh ah oh ah człowiek światowy z zagranicy, na pewno inteligentny oczytany oh ah oh ah

Gość zakochananana
Ale co zrobic jesli sie przestal odzywac?? Wystraszyl sie chyba, w kazdym badz razie nie wskocze mu do lozka,nawet gdybym chciala :p jest niesmialy wiec nie wiem jak zareaguje gdybym mu narzuciła temat.;)pozdrawiam Cie i powodzenia nadal!

Gość zakochananana
Nie kpij ze mnie,nie wiesz co czuje a powiem Ci ze nie wiem za co to oh ah mam bo prawie go nie znam! strzała amora jednak istnieje mmm

Gość gość
A nie lepiej zeby on twojego jezyka sie nauczyl ,bo jak bedzie chcial cie zerznac to on powinien ci powiedziec zebys sie przygotowala bo bedzie twoja szparka urzywana,a bo jak chcesz bedziesz rypana moze i do rana, przez obcokrajowca -----a nie przez polaka

Gość zakochananana
Jestes jakims idiota! Nie wypowiadaj sie jak nie potrafisz mowic o uczuciach.ps nawet gdyby spoko chetnie ;)

Gość gość
szybkie wyznanie miłości to błąd, najpierw należy się upewnić czy druga strona odwzajemnia nasze uczucia, jaki to język ? nie możece po ang. rozmawiać ?

Gość gość
Nas tepny arab bedzie cwiczyl na polskiej picy

Gość zakochananana
Po ang. Ale słabo;/ i sie wkurzał, flamandzki.nadal milczy a ja mam serce w gardle,spac nie moge... nie pozwolilam na wolny rozwój wydarzen,boje sie ze juz zamilkł na wieki,zwariuje chyba:((( mimo to nie trace nadziei,chyba nie po to sie poznaje takich ludzi na chwile?do niczego nawet nie doszlo,czuje ze musi byc moj,tak mnie przyciaga cos do niego,sama nie wiem co. ratunku

Gość zakochananana
Nie jest arabem gosciu!

Gość gość
flamandzki oo to pochodzi od niderlandzkiego, łatwy zapewne nie jest więc prościej jest się komunikować po angielsku, zauroczona jesteś przejdze ci ty go fakycznie w ogóle nie znasz, do tego dochodzi bariera językowa, przede wszystkim NIE NARZUCAJ SIE!!!

Gość zakochananana
Mówią pokorne ciele...bla bla bla, nie narzucam,cel mam,nauka jezyka i przede wszystkim tylko myslec bo juz raczej nic nie zdzialam,myslec czekac itd.

Gość gość
i zamiast tobie pomóc, ułatwić zrozumienie to się wnerwiał :o daj se z nim siana, bo wyjdziesz na nawiedzoną desperatkę