Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magnolie czerne

dieta do schudniecia 18 kg

Polecane posty

Gość Magnolie czerne

od dzisiaj dieta , ostatni posilek o 17 i koniec z ta durnowata nadwaga.

Gość gość
Hej, ja mam 16 kg do zrzucenia, nie wiem jak .

Gość Magnolie czerne
1000 kalori albo mniej jak sie da sniadanie pol bulki suchej z zoltym serem i czarna kawa

Gość Magnolie czerne
Ja nie doradze , to moj sposob i mam nadzieje ze dobry

Gość gość
tez bym chciala dolaczyc ale wy tak na powaznie czy popiszecie dwa dni i koniec??????bo co sie gdzies dolacze to za dwa dni cisza i wperdalaja na razpol lodowki

Gość gość
tez zaczynam od dzis juz za mna kawa i zielona herbatka chce jesc 3 razy dzienne co 3 godziny i pic duzo wody waze ok 65 kg i mam174 cm chce zrzucic 5 kg

Gość Andzelikaa
A jaką dietę stosujesz? Bo ja właśnie rozpoczęłam dwa tygodnie temu dietę od dietetyka. Na razie powoli się przyzwyczajam do nowego jadłospisu. Trochę też ćwiczę, bo mam 19 kilo do zrzucenia. Może jeszcze za jakiś czas kupię sobie preparat wspomagający odchudzanie - dokładnie taki http://dermalab.pl/130,slimette.html , jeśli moja waga nie spadnie tak szybko jak bym chciała.

Gość gość
Dla mnie śniadanie to nie problem, mogę nie jeść do 15-16. Co zrobić ,żeby nie jeść wieczorem?

Gość gość
Andzelikaa Ile ważysz i ile masz lat? Możesz napisać jaką dostałaś dietę?

Gość gość
andzela znowu reklamujesz i spamujesz

Gość gość
sniadanie najwazniejsze trzeba jesc ogolnie dieta mz niestety cwiczen nie moge wykonywac bo jestem 7 tygodni po cc zreszta przy dwojce dzieci mam tyle pracy,ze nie mam czasu na cwiczenia

Gość gość
i c**j juz po odchudzaniu grubasy poszly wp******ic pol lodowki

Gość gość
Cały czas tu zaglądam, nikt się nie odzywa. Słaby zapał.

Gość Olcia Dubicka
1000 kalorii to w Twoim przypadku zły pomysł bo to będzie dla Ciebie głodówka. A jeśli będziesz karmić się bułką z serem to zapomnij o skutecznym schudnięciu ;/ Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.