Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stosunek przerywany

Polecane posty

Gość gość

Czesc - mam nadzieje,ze ktos mi odpowie. Otoz byl to 11-12 dzien cyklu (moj cykl twraa kolo30 dni) i uprawialismy stosunek przerywany. Tzn nie tak planowany,ale moj partner nie zalozyl prezerwatywy,bo jeszcze nie musi stwierdzil, no i jednak jakos tak sie napalil,ze w ostatniej chwili wyciagnal i wytrysk byl na zewnatrz. Rak nie umyl i zalozyl prezerwatywe i dalej odbylismy stosunek. Pytanie moje brzmi, czy moze to zaowocowac ciaza? Do okresy mam jeszcze pare dni, dlatego z testem poczekac chce jeszcze. Dodam,ze od paru dni mnie mdli, a dzis doszedl bol brzucha na dole - tak bardziej po prawej stronie. Z gory dziekuje za odpowiedzi.

Gość gość
mnie też zdarzyło się uprawiać kilka razy stosunek przerywany i na razie nic złego z tego nie wynikło. mam nadzieję, że u Ciebie będzie podobnie. Twoje objawy - wydaje mi sie, że to kwestia psychiki. jak ja wmawiałam sobie ciążę to potrafiłam zwymiotować, i wstawać w nocy na siku :). doszukujesz się czegoś , wmawiasz sobie aż później to się dzieje :)! uspokój się i staraj sobie to racjonalnie tłumaczyć , np, że niektórzy ludzie latami stosują tę metodę, lub że wytrysku w Tobie nie było. wyciszysz się i zobaczysz, że wszelnie oznaki niby ciązy znikną

Gość gość
bardzo mila jestes - po co wogole tu zagladasz jak glupoty tylko chcesz pisac - daj sobie spokoj z glupimi komentarzami

Gość gość
a Ty na górze po co siedzisz na forum dla matek i przyszłych matek skoro tak się wypowiadasz ? jeśli masz dziecko lub się go spodziewasz to współczuje mu tak fatalnej i wyszczekanej matki

Gość gość
dziekuje ci bardzo za odpowiedz - moze masz racje - panika dziala na psychike

Gość Sunsetttttt
musisz się wyciszyć! ja kiedyś miałam podobną sytuacje i wyobraź sobie, że przez własną psychikę i stres okres spóźniał mi się 2 tygodnie. Bardzo kiedyś lubiałam język japoński zaczęłam sobie robić napis na ścianie i przy 2 literce dostałam okresu :d bo tak mnie to wyciszyło :D główka do góry :*!