Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sunsetttttt

Matki kafeterii

Polecane posty

Gość Sunsetttttt

Ja nie rozumiem ... skoro siedzicie na forum "Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci" to chyba samo przez siebie mówi, że jesteście matkami lub spodziewacie się dziecka. Wasze wypowiedzi są tak denne i obraxliwe, że głowa boli. Nie rozumiem jak wchodzi tutaj choćby 16 letnia dziewczyna, i boi się, że jest w ciązy to zaraz, że rozchyla giry itp. Wy wszystkie jesteście takie święte , że seks po slubie uprawiałyście? Brak mi słów. Współczuje waszym pokrzywdzonym dzieciom. Ludzie wchodzą tu z prioblemami szukając porady a wy wysmiewacie się, i dolinujecie bardziej . chyba nie zdajecie sobie sprawy , jakie ludzie poruszaja tu wazne kwestie. Zero w was emapatii

Gość gość
Współczuć to możesz sobie skoro uważasz że to nic złego mieć 16 lat i być w ciąży ,bo w tym wieku penisa nawet w gazecie nie widziałam i nie jestem jaką tam dewotą ,ale 16 lat i p********ie to jak można nazwać ,co mają 16 latce wyprawki kupować i gratulować . Kiedy ktoś pyta ja odpowiadam nie wyzywam ,na tematy mam 16 i jestem w ciąży nie wchodzę wcale .

Gość sunsetttttt
16latka skarbie to byl przyklad :). wszystkiego trzeba sprobowac a w tym wieku przewaznie pojawia sie pierwszy partner to wiadomo ze nie lepią plasteliny :)

Gość gość
Partner tak ,dojrzale ja pierdziele .

Gość gość
''....wszystkiego trzeba sprobowac a w tym wieku...'' Bez przesady, na to masz całe życie i każde doświadczenie powinno być dostosowane do wieku i możliwości, a doświadczenie macierzyństwa w wieku 16 lat jest najnormalniej w świecie skrajną głupotą. Poza tym jeśli naprawdę wierzysz że tu same obecne i przyszłe matki siedzą, to mało wiesz. Tu się roi od troli, znudzonych gimnazjalistów, ludzi opłacanych tylko po to by zakładali i ciągneli kontrowersyjne tematy, ba nawet są tu kobiety które deklarują że nigdy matkami nie będą, bo nie chcą a i tak się wypowiadają, wiąc nigdy nie wiesz kto co pisze.