Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Libertyn

Urlop

Polecane posty

Maz swojej zony - Oczywiście, że tak ale też bez przesady z tymi mężatkami. Nie celuję właśnie w nie ale też ich jakoś nie unikam. Stan cywilny jest mi zupełnie obojętny, liczy się dobra zabawa.

znam ten tekst :D:d to sztandarowy slogan wycofania się gdy powód bytności tutaj zostaje zdemaskowany:D:D:D Mam dla Ciebie rade :classic_cool: rozeznaj teren zanim zaczniesz łowy :P

tam jest zwierza tyle że wystarczy iż rozewrzesz dłonie:classic_cool: lub portfel:D

to aż tak z tobą źle? że w domu nawet za kase dostajesz?:D Biedaczek...musisz koniecznie przytulic sie do jakiegoś zdesperowanego tzytza:classic_cool:

Widzę że Ty jesteś z tych drapieżników, co plują na ofiary jadem. Wybacz, nie zauważyłem zygzaka na grzbiecie i rozdwojonego języka, a teraz się pożegnam i zadzwonię po surowicę ;)

na nikogo nie poluje:classic_cool: pisałam Ci że mamy komletnie rozbieżne powody pisania w tym miejscu :P ukąszenia bolą wiec nadal piszę korzystaj z mojej rady:D🖐️

Rada fajna, tylko że pisząc z Tobą zmarnowałem cenny czas, w którym mógłbym omamić jakąś posiadaczkę owego zdesperowanego tzytza, który mi doradziłaś 😭

to się wpisuje w tzw konsekwencje braku rozeznania :D:D:D