Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostałam dom a wcale się nim nie zajmuję

Polecane posty

Gość gość

Planowałam, marzyłam, jak wykończę co i gdzie zrobię.... I co? Nic:( Nawet teraz mam urlop i siedzę u mamusi. Dom od babci, stary, jest co tam robić, duża działka, do zagospodarowania. Nie wiem co się ze mną dzieje:(

Gość gość
Sprzedaj i zamieszkaj z mamusia !

Gość gość
Sama sobie zazdroszczę, dostać dom, nawet do remontu, to super sprawa. Wiem, że nie jest tam ślicznie, ale nie będzie dopóki nie wezmę się za remont, dużo musze zrobić sama, podczas tego urlopu, bo nie mam dużo środkó a jest tam sporo do zrobienia. Kocham tamo miejsce. Tylko coś mnie blokuje:( Psychika.... Nie wiem...

Gość gość
a w jaki sposob dostalas ten dom...w spadku,czy w testamencie?

Gość gość
może problem wynika że to był dom twojej babci?

Gość gość
A moze jak babcia nie zyje to wlasnie w ten sposob prosi cie o modlitwe w jej intencji,idz zapal znicz,kup kwiaty,ale musisz to zrobic ty...przepraszam ,jak wyciagne;lam pochopne wnioski i babcie usmiercilam ...sory

Gość gość
Babcia nigdy nie mieszkała w tym domu. Ja jej nigdy nie poznałam, zmarła zanim się urodziłam. Dom wynajmowaliśmy - aż w końcu ja go dostałam. Dom jest kilometr od mojego domu rodzinnego. Nie wiem, coś ze mną nie tak:(

Gość wiśnióweczka
Myślę, że najtrudniej zacząć, później jak wejdziesz w ten rytm to będziesz żyła remontem, meblowaniem... nie każdy ma zmysł artystyczny, nie każdy potrafi czerpać satysfakcję z dekorowania okien np. ale każdy chyba lubi organizować swoją przestrzeń, więc Twój stan jest /podejrzewam/ chwilowy. Może przejdź się tam z mamą albo kimś innym bliskim, posiedźcie, popatrzcie na wnętrze, oczami wyobraźni "zobacz" swoje wymarzone gniazdko... Możesz trochę odczekać, nie piszesz gdzie mieszkasz i kiedy planujesz zamieszkać w domu, ale myślę że jak się przełamiesz i zaczniesz działać to już pójdzie z górki.

Gość gość
"idz " do babci i sobie z nia porozmawiaj,ona napewno jest blisko ciebie i ci pomoze...tak jak pisal poprzedniczka idz z kims bliskim i zabierz sie za odnawianie po kolei wszystkich pomieszczen...dasz rade...fajnie masz tak dostac cos w spadku ,ciesz sie :)

Gość gość
PO PROSTU JESTEŚ ZWYKŁYM PATENTOWANYM LENIEM!!!

Gość gość
szkoda, że babcie nie zapisała komu innemu! zawsze dostają ci, co nie powinni!!!

Gość gość
Jutro z zegarkiem w ręku spędzam tam 4 godziny - koniec kropka. I tak każdego dnia. Do końca urlopu.

Gość gość
łaskę komuś robisz?