Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzial ze jestem brzydka

Czy jak chlopak powiedzial ze jestem brzydka to faktycznie jestem brzydka

Polecane posty

Czy jak chlopak,nie moj ,obcy powiedzial o mnie ze jestem brzydka to jestem brzydka ??

Gość gość
Juz Ci napisalam co to znaczy :o po kij pytasz 10 razy??!😠

Slucham o co Ci chodzi ???

Czy jak jakis chlopak chocby obcy powie ze jak ktos jest brzydki ,czy faktycznie jest brzydki ?

Gość pewnie ze nie
pewnie ,ze nie oznacza to ze ktos jest brzydki !!!! jedni lubia kolor niebieski drudzy wola zielony ,a jeszcze inny woli roz..

Gość gość
Nie przejmuj sie mnie kiedys tez powiedział chlopak że jestem brzydka .Ale to było zlośliwe z jego strony , zreszta wiesz dla jednego jestes ładna dla drugiego nie to naturalne w zyciu :)

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
prawdziwy facet nigdy nie bedzie wysmiewal ,wyzywal kobiety od brzydkich itp...:)

Gość taka prawa czasów
z doświadczenia powinnaś wiedzieć że jak facet mówi to mówi. mówi że będzie dobry to tylko mówi a nie znaczy że będzie dobry. więc analogicznie, nie warto się przejmować co faceci mówią.

Gość niesprawiedliwe strasznie
ale przykre jest jak jestes dobra osoba takim NIEOSZLIFOWANYM DIAMENTEM i widzac cie mowi na ciebie ktos ze jestes brzydki ,brzydka blee ,ale jestes bardzo dobra wrazliwa osoba

Gość gość
Kolejny temat z cyklu: jestem głupia- to pytam :-)

Gość gość
Nie ma brzydkich kobiet - czasem tylko wina brak

Gość wymagac to by chcieli a oni
nie dlaczego glupi temat...nieprzesadzajmy.. A FACECI TACY PIEKNI idealni...niektorzy faceci nie sa tacy fajni za jakich sie uwazaja...:)

Gość gość
Może być dokładnie na odwrót, czyli gada ,że jesteś brzydka, a myśli,ale fajna i ładna ona jest SERIO- młodzi faceci są jak dzieciaki , małe złośłiwe i głupiutkie, a do tego zero kultury

Gość takkk wlasnie
to po co mowi ze brzydka? dlaczego jaka przyczyna? bo juz nie rozumiem ,mowi zeby tylko mowic? a moze ona go ignoruje ,nie reaguje na niego to musial soie ja obrzydzici przed innymi zeby nie wyjsc na glupka...

Gość gość
eta normalne on dobsie skazal tobie

Gość gość
Nie warto przejmowac sie tym co ktos o nas mysli lub mowi. Kiedys dziewczyna wmowila mi nieistniejace przywary, co wpedzilo mnie w kompleksy. Ale juz z tego wyroslem i mam w******e na takie rzeczy.

Gość prawda cala
Ale o czym tu mowa PRAWDZIWY MEZCZYZNA -nigdy nie bedzie wyzywal od brzydkich itp ,obrazal wysmiewal kobiete...:) imitacje,dzieci tak postepuja ,ale nie prawdziwi mezczyzni :) TRZEBA POTRAFIC DOSTRZEC PIEKNO

Gość gość
Kobiety tez potrafia wysmiac, ponizyc, zwyzywac od ciot itp. faceta zupelnie za nic.

A gdyby Ci powiedział, że jesteś "najpiękniejsza na świecie" też byś pytała czy faktycznie jesteś najpiękniejsza? :)

Gość gość
Kobiety mają bzika na punkcie wyglądu i dlatego przejmują się opinią na ten temat.

Gość najczesciej chlopcy to mowia
NAJZABAWNIEJSZE jest to ze faceci nieidealni nie piekni a tak obgaduja obrazaja ,krytykuja kobiety...a sam nie jest idealem ..ciekawe CZY ON PODOBA SIE WSZYSTKIM kobietom.. CIEKAWE czy kobiecie na ktora mowi ze brzydka ,ciekawe czy on jej sie podoba..:)

Gość gość
Być może choć nie koniecznie musi tak byc ... może ma akurat taki gust... Choć mnie powiem Ci szczerze nikt nie powiedział ,ze jestem brzydka ,a wrecz czesto slysze ,ze jestem ladna

Gość gość
a skąd mamy to wiedzieć przecież Cię nie widzieliśmy