Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonarzeczywistoscią

Mam już dość takich facetów

Polecane posty

Witam, mam już dość facetów którzy myślą tylko o swoich potrzebach, o tym by wyrwać i zaciągnąć do łóżka, a gdzie osobowość? miłe spędzanie czasu razem, jestem młoda, chciałabym poznać nareszcie inteligentnego, dowc*pnego faceta z którym będę mogła pogadać o wszystkim, a nie o pierdołach i Bóg wie co jeszcze. Lubię spontaniczność niestety większość mi znanych facetów postępuję podręcznikowo, punkt po punkcie, a nie TEGO drodzy Panowie oczekujemy.

seks ma dla mnie mniejsze znaczenie, j***ć się można z każdym, ale tylko jeden może sprawić że uśmiechasz się każdego dnia bo po prostu jest

Gość gość
Ona chyba potrzebuje obydwoch

potrzebuje normalnego faceta!

do rozmowy to sobie lepeij poszukaj inteligentnej kolezanki. samce to sa do innych zadan. tak nie dawno zeszlismy z drzewa. popatrz jak to jest w przyrodzie. z drugiej strony jak znajdzie sie taki inteligentny do rozmow to zaraz zaczna sie narzekania, ze to jakas ciota ;-)

Bardziej szukam prawdziwego faceta, brzydka nie jestem faceci oglądają się za mną, ale co z tego jak myślą tylko jak mnie zaciągnąć do łóżka?

Gość gość
zrospaczonarzeczywistoscia !!!! Ty potrzebujesz faceta dowc..nego czy doustnego ?? Jak sobie wyszkolisz go dobrze te jeden moze to i to robic a miedzyczasie i dziuke kakaowa moze tez sprawdzic jak mu dobrze nadstawisz

Normalność cóż za słowo to wzniosłe. Pozwól że coś ci wytłumaczę, wez sobie tą rade do serca i powtórz ją kiedyś swojej babci kiedy zapyta się dlaczego nie masz męża. Otóż normalność to nic innego jak normatywny i subiektywno pozamaciczny stan twojej jazni stworzony z p*********j w d*pe j****ej matrycy przestrzennej modelu rzeczywistości który tak naprawdę jest niczym innym niż p*********m w d*pe j****ym przetworzonym obrazem z twojego w d*pe p**********o w d*pe j****ego mózgu.

Nie wszyscy tacy jesteśmy zapewniam :) Wielu z nas podobnie jak ty myśli przede wszystkim by znależć ukochaną, a nie pannę na jedną noc. To o czym piszę to kwestia dojrzałości u mężczyzny i wbrew pozorom nie ma dużo wspólnego z wiekiem. Czasem facet ma 30 lat a seks jest jest dla niego priorytetem a czasem już dwudziestolatek jest dojrzałym na tyle by szukać w kobiecie partnerki, przyjaciółki.

Gość KindOfMusic
Widzisz mam ten sam problem. Zalozylem sobie z ciekawosci profil na sympatii, ladnie opisalem siebie a nie jak standardowa wiekszosc "napisz a sie przekonasz". Napisalem do 3 osob i nikt nie odpisal bo jak sie nie ma zdjecia to jest sie olewanym. Ja czytam profile i napisalem do osob u ktorych cos szczegolnego spodobalo mi sie w opisie. Niestedy nie mam szpanerskiej foty, nigdzie nie napisalem, ze jestem mega bogaty wiec nie chce nikomu sie odpisac. No trudno, mysle ze mozna byc pozytywnie zaskoczonym po poznaniu mnie.

jak widać wy sobą reprezentujecie poziom a raczej jego brak o którym pisałam, kompletne dno..

KindOfmusic- rozumiem Cię, sama nie wstawiałam zdjęcia na tego typu portale bo nie chciałam by ktos sugerował sie moim wyglądem, chciałam pokazać swoją osobowość to jaka jestem, tym przykuć uwagę, ale cóż póki co spotkałam samych niedojrzałych, myślących tylko spodniami..

Gość KindOfMusic
A w jakim wieku jestes?

mam 18 lat a Ty?

Gość gość
Zrozpaczonarzeczywistoscia !!!!!! Slyszalem ze jestes najpiekniejsza w noc listopadowa o polnocy dlatego szukasz na tym forum faceta z ktorym chcesz sie spotkac tez w nocy zeby nie widzial twojej codownej urody tylko zebys sie zaraz jemu na kutasa nabila

Gość KindOfMusic
jestem troche starszy, mam 22 lata. Tak wiec to chyba nie ma znaczenia, duzo niedojrzalych osob w kazdym wieku. Chcialbym kogos poznac tak na dluzej ale chyba to niemozliwe.

Musiałabym zniżyć się do Twojego poziomu!

Gość gość
a ile ważysz? bo jak gruba to nie warto bzykać

miałam chłopaka z Twoim wieku :). fakt, ale staram się, mam nadzieję, że los się odwróci

Będzie możliwe, trochę wiary!

Gość grego1
zrozpaczona!!!!!! A jestes juz rozprawiczona czy ja musialbym to robic

Gość KindOfMusic
mi juz chyba przeszlo, ciagle pod gorke:) W sprawach szkolnych i wielu innych mam zawsze z gorki i idzie mi bardzo dobrze wiec gdzies musi byc bardzo pod gorke

może wymienimy się meilami?

Gość KindOfMusic
mozemy

Gość grego1
A gdzie ty mieszkasz?? bo ja w olsztynie

o to mój zbuntowanyaniol@autograf.pl

Gość gość
ale tam bez r****nia na pierwszej randce!!!