Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość fanycha

Chyba wyczerpałam limit szczęścia

Polecane posty

Gość fanycha

Ostatnio zastanawiałam się nad swoim życiem. Mam dużo szczęścia, że mam takie życie :) Ogólnie nie mam, na co narzekać. Do 16 roku życia byłam jedynaczką, a przez ostatnie 6 lat mam swojego małego braciszka, któremu często "matkuję", ale nie wyobrażam sobie, żeby go nie było :) W ogóle rodzinę mam świetną :) A z rodzicami mam świetny kontakt, z resztą z chrzestnymi też. Na brak pieniędzy też nie narzekam, może i nie mam najnowszego iphona, ale z drugiej strony nie przepadam za nowinkami technicznymi. Nadal jestem na utrzymaniu rodziców, ale na studiach to żadna nowość, z resztą moi rodzice uważają, że dla mnie najważniejsza powinna być nauka, a pieniędzmi nie mam się przejmować, bo to jest ich sprawa. Niby w roku akademickim udzielam korepetycji, jednak robię to, bo uwielbiam przebywać z dziećmi, a nie dla kasy. A w wakacje jeżdżę na obozy :) Nie jestem może pięknością, ale nie mam problemów z nadwagą, płaska też za bardzo nie jestem. Można byłoby pomyśleć, że mam wręcz idealne życie. A właśnie nie do końca. Bo mimo, że mam kolegów, to jakoś chłopaka nigdy nie miałam. I coraz bardziej mi to przeszkadza, zwłaszcza, gdy moje koleżanki-rówieśnice zapraszają mnie na swoje śluby. Nie mam krystalicznego charakteru, ale kto go ma? Potrafię się wkurzyć, nawrzeszczeć na kogoś. Moja mama starając się mnie pocieszyć, mówi, że : jestem zbyt inteligentna i faceci się mnie boją. Ale ja nie uważam się za osobę bardzo inteligentną, z resztą co to ma wspólnego do facetów. Może właśnie wykorzystałam całe swoje szczęście życiowe na takie życie jakie mam, i na chłopaka już nie starczyło ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować