Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

palcówka

Polecane posty

Gość gość

Cześć, Mam pytanie. Pewnego dnia chłopak robił mi palcówke ale wcześniej dotykał swojego członka. Ja miałam wtedy nie płodne dni. Czy jeśli miał gdzieś na ręce ten płyn czy sperme. Ale wytarł i rece miał suche gdy robił mi palcówke mogę zajść w ciąże?

Gość gość
Jeśli wytarl i miał suche ręce nie ma możliwości ciąży

Gość gość
Robisz już palcówki.Jest to o krok od stosunku.Czy zadbałaś o dobre zabezpieczenie.Już twój pierozek jest narażony na coś więcej.Czy błonę ci naderwał?Ile masz lat i czy mama cię uswiadomila co ci grozi.

Gość gość
Jestem pełnoletnia.

Gość gość
Pełnoletność nie idzie w parze z mądrością w sprawach sexu Czasami myśli nie głowa tylko c*pka.

Gość gość
Każdy mądry w internecie. Może ktoś mądry w końcu odpowie mi na pytanie.

Gość gość
Przecież nikt nie miał palcówki tylko ty.Ty nam odpowiedz jak to jest. Prawidłowa odpowiedz będzie za 9-miesiecy jak zaciążyłaś.

Gość gość
Ludzie ale czy ja uprawiałam seks.??? Czy palcówka to seks.?? Nie wiec o co wam chodzi.? Nie mieliście palcówki.?? To od razu seks.;)Fajnie. Ktoś ,,mądry'' napisał że od palcówki blisko do seksu. Może u ciebie .;) u mnie nie. Nie mam zamiaru. Więc może w końcu ktoś mądrze odpowie mi na pytanie., A nie poucza. A sam idealny nie jest.

Gość gość
Zobacz jak zabezpieczają sie dziewczyny w Szwecji Edyta71 Antykoncepcja jest darmowa do 21 lat , od 13 lat młodzież dostaje prezerwatywy w jakiej chce ilości, od 15 lat tabletki antykoncepcyjne a od 18 implanty , spirale i plastry. Edukacja zaczyna sie w szkole to całkiem naturalne tutaj ale z rodzicami tez dzieci rozmawiają swobodnie na temat zabezpieczeń. Zanim podadzą jakaś antykoncepcyjne robione są badania a zakladaniem zajmuje sie położna .

Gość gość
Odpowie ktoś

Gość gość
Ale o jakiej antykoncepcji wy tu wylatujecie.? Miał gumkę ale ściągną. I boję się ze miał cos jak mnie dotykał on twierdzi że nie, że miał suche ręce. To kuźwa na palec u ręki ma sobie gumke założyć,? Ogarnijcie się A ja mam się szprycować tabletkami skoro nie uprawiam seksu.??

Gość gość
Moze miał on gumkę przy slipkach

Gość gość
A ty na mózgu i cię uciska. Jest szansa że jeśli robił mi palcówke i miał suche rece mogłam zajść.