Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci to zboczone ścierwa w 90 procentach

Polecane posty

Gość prawik poczytaj o facetach
a tak dla odmiany na jedna kobietę która robi takie rzeczy przypada z 50 facetów. faceci zabijają codziennie niezależnie od zawodu i wykształcenia, kobiety zabijaja głównie ze skrajnej patologii

Gość prawictwo pospolite125
Ja wiem ze kobiety nie ma ją tego narządu . Ale mają inny narząd , którym mozna w pozycji na jezdzca zwiazać i zmusic do seksu .

Gość gość
Porzadni, spokojni maja branie tylko u samotnych matek. Znam sytuacje, gdzie taka samotna mamusia jest ze spokojnym, a na boku spotyka sie z bad boyem i nawet sie chwali tym. Takich przypadkow jest od z******ia.

Gość prawik poczytaj o facetach
prawik wiem że o tym marzysz ale jestes za brzydki zadna cie nie zg****i :(

Gość znawca obrzydliwości kobiet
nie ma pedofilek. ale są zoofilki. żadna się nie przyzna, ale wy do wielu rzeczy się nie przyznajecie i nie chodzi mi od razu o sex ale podnietę na samą myśl. na widok murzyna od razu myślicie o sexie. nawet arab jest w cenie. jesteście zboczone, niemoralne i jeszcze to ukrywacie

Dlaczego 90 % zoofili to kobiety ??

Gość gość
Do tej co nicki zmienia. Z takim podejsciem do ludzi jak twoje, nawet pies od ciebie ucieknie.

//youtube.googleapis.com/v/rdveHbSuGdk

ten link ponizej trzeba wkleic do wyszukiwarki : //youtube.googleapis.com/v/rdveHbSuGdk

Oczywiscie jak kobieta tak robi innym mężczyzom , to jest dobrze , a gdy facet wklada ręce to jest zle ?

Gość gość
głupie k***wstwo faceci to bydło

Gość gość
zgadza sie, zwykłe gnidy pier/dolone

Gość gość
cytat z kobiety z poprzedniej strony: "Przykra prawda jest taka, że spokojni, normalni, porządni faceci mają mało testosteronu albo mają troche kobiecy mózg. Prawdziwy facet to zawsze zboczona egoistyczna swinia" x czyli innymi słowy - olewacie tych spokojnych i normalnych z powodu NIEMESKOSCI, za to szukacie "prawdziwych facetów" (same przyznajecie ze tacy są PRAWDZIWI) wiedząc ze nieodmiennie się to łączy z tym ze to "zboczone egoistyczne swinie". czy ktos moze mi powiedziec gdzie tu logika? :D:D

Gość gość
zgadzam sie :)

Gość gość
Nieprawda nie wszyscy. Moj mąż jest cudowny. Czuly, kochający toleruje moj*****aganiarstwo ;-) Jak dowiedzialam sie ze jestem chora i moge nie miec dzieci, wspieral mnie chociaz przez miesiace bylam zgorzkniala, w depresji i nie dopuszczalam go do siebie. Wiem ze chcial miec dzieci a na pytanie co jesli sie nie uda powiedzial ze najwazniejsze ze mamy siebie. Dzis, po 2 latach od operacji mamy corcie. Maz jest jeszcze wspanialszy, nawet po pracy zajmuje sie corka zebym mogla odpoczac. Nie wiem dlaczego jest taki wspanialy bo jego rodzice to okropni ludzie.

Gość gość
PRAWDZIWY FACET TO ZBOCZONY EGOISTA

Gość gość
"czy ktos moze mi powiedziec gdzie tu logika? " sugeruję użyć mózgu i rąk by poszukać odpowiedź jeśli tata albo ktoś inny Cię nie nauczył prawdy o życiu. ja to teraz zrobię: wysoki poziom testosteronu zwiększa poziom agresji, popędu seksualnego, jednym słowem wszystkiego co przydatnego dla ludzkości by przetrwała

ale jesteście hipokrytami, drodzy seksualni ludzie. jedna płeć zwala na drugą. żal. co złego w seksie.