Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy często slyszycie że jesteście ładne piękne itd a jak tak to od kogo

Polecane posty

Gość gość
najczesciej od kolezanek

Gość dzika Osha
tak, prawie codziennie od ukochanego :)

Gość gość
od chłopaka i rodziny od koleżanek rzadko

Gość gość
od różnych ludzi... Ale od facetów chyba najczęściej :P czasem na ulicy słyszę ,że jestem ładna może nie zawsze dosłownie ,ale czesem jakiś facet coś zawoła do mnie...Od kobiet to najczęściej starszych po 40stce wzwyż . Od koleżanek czasem ,ale dosć rzadko . Od rodziny i chłopaka często. Mimo to nie czuje się ładna i mimo ,że mam powodzenie

Gość gość
mi wczoraj kolega powiedzial ze jestem bardzo ladna i fajniej wygladam niz w LO :P

Gość gość
no przecież że codziennie i od wszystkich,przecież powszechnie wiadomo,ze najlepsze duupy siedzą na kafe buhahahahahaaaaaaaaaaa

Gość kotka mraaau
często od facetów słyszałam, że jestem atrakcyjna, że ładna rzadko :D ostatni komplement od faceta to - PETARDA hahahahahahahah...

Gość tak mi wcale nie żal
od facetów najczęściej. mniej bądź bardziej znajomych (zamieniłabym komplementy od tych wszystkich facetów na ten od ukochanego). od faceta , ale wiem że on tak wcale nie uważa.

Gość gość
ja słysze : "taka ładna, czemu nie masz chłopaka" ostatnio usłyszałam od mamy koleżanki że wyrosłam na śliczną dziewczynę, dość często słysze komplementy od kolegów i nowo poznanych osób, no ale co z tego jak jestem sama ;/ ps. tak na kafeterii siedzą również atrakcyjni ludzie, nie tylko paskudy :P

Gość gość
atrakcyjni ludzie to nie siedzą,bo maja o wiele ciekawsze zajecia,ale mozesz sobie p*********ć ze są wyjatki i pewnie ty akurat do nich nalezysz,nara

Gość gość
nie oczywiscie, atrakcyjni ludzie się nigdy nie nudzą, ani jednego dnia, syczysz pewnie z własnej brzydoty :)

Gość gość
jasne w pełni wakacyjnego sezonu,przy pieknej pogodzie i w porze najlepszej na nienudzenie:-D

i po 8 godzinach pracy przy tej pięknej pogodzie gdzie albo się gotujesz, albo marzniesz, bo klimatyzacja ma w d***e ustawienia :P

Gość gość
u mnie nie ma za specjalnej pogody na wyjście, poza tym dochodze jeszcze do siebie po weekendzie, BO W WEEKEND SIE NIE NUDZIAŁAM ha :)