Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Używałam PASKÓW WYBIELAJĄCYCH Crest Whitening razem z siostrą i NIC ZwykłySzmelc

Polecane posty

Gość gość

Różni ludzie róznie to używają, jedni biorą kuracje na 7dni inni nawet 14 dni, jedni zakładają paski raz dziennie, inni dwa razy dziennie... Używałam pasków razem ze swoją siostrą (każda miała kuracje na 14dni, 28pasków), "dojechałyśmy" do 12 dnia kuracji i dosłownie NIC, ale to NIC nie wybieliło zębów, za to strasznie zęby bolą. Mnie i Ją już zaczęły boleć przy 4 dniu (zakładałyśmy paski raz dziennie, żeby nie przesadzać i dobrze zrobiłyśmy bo zakładając dwa razy dziennie byłaby jeszcze większa nadwrażliwość i ból zębów). Np. ten ból pojawiał się tylko gdy miałyśmy założone paski (trzymałyśmy po 30 minut), to był taki przeszywający ból zęba, jakby prąd przez zęba przechodził, działało to widocznie na nerwy... Zrobiłyśmy przerwę jeden dzień, bo tak zalecają, że jeśli bolą zęby to odpuścić na jeden dzień. Potem zakładałyśmy dalej ale i tak zęby trochę bolały, ale dało się wytrzymać więc powiedziałyśmy sobie że trochę trzeba wycierpieć, ale dojechałyśmy do 12 dnia i mamy dość, zęby bardzo bolą, ja już następnych pasków nie zakładałam. Siedzisz cicho, oglądasz tv albo coś robisz i nagle cię jakby prąd przeszyje przez zęby, widać że te gówniane paski nerwy zęba uszkadzają... po kilku dniach te bóle ustąpiły, nadwrażliwości też już nie ma bo mogę normalnie pić/jeść coś ciepłego, zimne lody jeść i już nie boli, ale efektu wybielania nie ma totalnie ŻADNEGO! Paski zamówiła sobie też nasza znajoma i u niej też ZERO efektu To jest szmelc, żerowanie tylko na ludzkich pragnieniach i marzeniach o białych zębach, a i tak gówno działa

Gość gość
białe zęby niestety kosztują!

Gość Gieniek w gomaczkach
Szkoda kasiorki!

Gość gość
Dobrze,ze mowisz o tym bo ja probuje roznych rzeczy z mojej strony moge powiedziec ze pasta vademecum tez nie pomogla kupilam bo myslalam ze taka mocna i fluor

Gość gość
gówno nas to obchodzi! spadaj! który to już temat o twoich ząbkach dzisiaj? setny kuzwa?

Gość gość
No... a fluor to szczególnie pomocny przy wybielaniu zębów :d zwłaszcza u ludzi z prawidłowym poziomem fluoru w organiźmie (kościach) :D Fluor w nadmiarze powoduje przebarwienia, a więc jeśli masz poziom fluoru w normie... nie spodziewaj się rewelacji :)

Gość gość
mi tez nic nie dało :/ Mam zamiar wypróbować jeszcze blend-a-med moja siostra bardzo je chwali... Zobaczymy...

Gość gość
szajs i szkodzi zgadzam się też się nabrałam na to

Gość asystentka stomatologicznaaaaa
nadmiar fluoru jest gorszy niz niedobór, no i nie oszukujmy sie ale żadne paski Wam zębów nie wybiela, szkoda kasy lepiej odłozyc i wybielic zęby u dentysty za 300 zł ;)