Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostałam ofertę pracy za 8h dziennie 5 dni w tygodniu i co druga sobota za 550zł

Polecane posty

Gość gość

Powiedziano mi że więcej mi dać nie mogą - umowa zlecenie, praca w sklepie, do tego mam przychodzić godzinę przed pracą i segregować towar...chory kraj.

Gość gość
Nie, zaniosłam CV do sklepu bo szukali sprzedawczyni.

Gość kotka mraau
daruj sobie dziewczyno tę ofertę, szanuj się!

Gość gość
masakra-wyzysk potworny

Gość errteeeee
no jak ja bym cos takiego dostała to powiedziałabym osobie, która mi to proponuje, że chyba się pomyliła... to nie jest wyzysk tego już nie można nazwać, niech tylko jeszcze pracodawca wprowadzi odpowiedzialnośc finansową za skradziony towar to będziesz musiała jeszcze dopłacać:P

Gość gość
Minimum 1500 brutto...Niech Cię pocałują w d...no chyba ,że masz sytuację podbramkową ...

Gość errteeeee
jak podłoży dokument o odpowiedzialności przed wypłatą to każdy podpisze:P oj z niejednym takim sprytnym miałam do czynienia:)

Gość gość
Za takie wynagrodzenie, możesz pracować co najwyżej 3 godziny dziennie, cztery do góra pięciu razy w tygodniu bez sobót i niedziel oczywiście. Po prostu aż szkoda, że aż tak można człowieka r****ć... przykre.

Gość gość
wyzysk jak w ziemi obiecanej

nie bierz tego i tak sie nie utrzymasz za taka kwote a dzieki temu pokazesz tym idiotom ze ludzie sie nie zgadzaja na taki wyzysk

Gość gość
Przecież to rozbój w biały dzień! Dziewczyno nie idz, sznuj sie, jelenie są pod ochroną!

Gość HWDP
12 godzin temu, pawel2221 napisał:

Ja polecam spróbować swoich sił w policji. Teraz na stronie www.rekrutacja-do-policji.pl znajdują się przydatne dla kandydatów materiały które pomogą z pozytywnym efektem przebrnąć przez wszystkie etapy procesu rekrutacji oraz przygotują solidnie do testów. Moim zdaniem mając takie darmowe przygotowanie warto podjąć wyzwanie. To nic nie kosztuje a może uda się dostać nową pracę.

POLICJA TO NIEUDACZNICY