Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

świat upada na głowę płeć niezdecydowana

Polecane posty

Gość gość

Przed chwilą widziałam w "Faktach" - na zachodzie na oddziałach położniczych wprowadzają już 3 płeć - rodzice zdecydują czy noworodkowi wpisać ( oprócz chłopczyka i dziewczynki oczywiście ) płeć niezdecydowaną. Chodzi po krótce o to że niby dziecko samo w przyszłosci zdecyduje jakiej będzie płci. Nie będę tego komentować nawet, a Wy jak chcecie

Gość gość
o żesz ja myslalam ze to nastapi za 100 lat a nie dzis

Gość sunsetttttt
ten świat w ogóle powaliło ... ; o

Gość gość
w Szwecji są już przedszkola dla takich dzieci.

Gość gość
i tak jak islam przyjdzie ( a przyjdzie niebawem ) do europy to wyrznie wszystkich "niewiernych" w pien, niezaleznie od płci

Gość gość
i własnie to mnie martwi - że moja 2 letnia obecnie wnusia będzie musiała u siebie w europie chodzić okuta w szmaty. do czego ta "postępowa" europa doprowadzi...

Gość gość
i własnie to mnie martwi - że moja 2 letnia obecnie wnusia będzie musiała u siebie w europie chodzić okuta w szmaty. do czego ta "postępowa" europa doprowadzi...

Gość gość
Isalam to nich siedzi u siebie a nie do Europy się pcha-ach to tylko takie moje marzenia

Gość sama nie wiesz co oglądałaś
Autorko ale jesteś ciemna :O wiesz czym jest obojnactwo? Decyzja za wiele osób była blednie podejmowana i albo cierpieli do śmierci albo przechodzili w dorosłym życiu upokarzający proces zmiany płci. to nie jest kwestia fanaberii rodziców którzy wolą córkę lub synka. to jest ból osób które w wyniku bledu natury cierpią! przykładem jest uczestniczka top model michalina manios-przez wiele lat była michałem :(