Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrowie

Polecane posty

Gość gość

Cześć Wszystkim!!:) Mam problem zdrowotny a tj problemy z oddychaniem. Często bywa tak że nie mogę złapać pełnego oddechu jakby mnie cos zatykało. Miałąm już przeswietlenie płuc wyszło ok spirometrie tez była powtarzana wielokrotnie za każdym razem wynik pozytywny testy skórne tez ok więc co to moze byc? Doradzcie do kogo jeszcze moge sie zgłosic z moim problemem. czasami czuje taki jakis dziwny ciężar w szyj tzn mam prace siedzącą i jak za długo tak siedze to odczuwam to.

Gość gość
Dodam jeszcze ze jedynie co mi wyszło to niedoczynnośc tarczycy . zapisałam sie do endokrynologa skierował mnie na badania ale nfz ne przedłuzyła mu umowy więc musiałam zmienic lekarza. Lekarz nr2 kazał mi od nowa wykonac badanie tsh poniewaz poprzednie miało juz ponad pól roku i wyobrazcie sobie ze wyszło ok. Czy to mozliwe że nie brałam leków nie leczyłam tarczycy a nagle znikła. Pierwszy wynik miałam 6.28 gdzie norma jest do 4.0 a drugi wynik lekko poza 2,0

Gość gość
czemu nie poprosisz Jezusa by cie wyleczył

Gość gość
czemu ktoś taki jak ty porusza wogóle jakąkolwiek wypowiedź

Gość gość
radze ci psychiatrę. serio

Gość gość
moze miesnie kregoslup z powodubraku ruchu albo stres

Gość gość
na wskutek nieprawidlowego siedzenia pluca sa scisniete, wiec w drzewie skrzeli i pluc zbiera ci sie i zalega sluz, ktory po czasie cie dusi. poza tym tetnice szyjne sa przyblokowane jednostajna pozycja, stad moze byc poczucie ciezkosci szyi.

Gość gość
Miałam to samo. I skaczące TSH. Okazało się, że to astma, a jej przyczyną była grzybica w przewodzie pokarmowym. W trakcie leczenia oba problemy na dobre zniknęły i nie wróciły. Zrób posiew kału w kierunku drożdżaków, a potem z wynikiem idź do dobrego gastrologa. Dobrego.