Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zrobilam cos bardzo zlegooooo

Polecane posty

Gość Powiem tylko jedno
KOCHAM KAFE! :D Szczególnie debilki odpisujące na poważnie gimbusom i osobom chorym psychicznie :)

Gość pppytajka_
dlaczego ma się nie spełnić? przecież umowa to umowa :) pisz

Gość gość
Bez wyzwisk . Skoro to Cię nie interesuję to po co tu zaglądasz, hm? :D

Gość gość
Jezeli jest sprzedajny ksiadz lub sa na niego jakies haki, wyjawi pewne tajemnice. A to co ty zrobilas to moze zadzialac jedynie na podswiadomosc i nic wiecej.

Gość gość
Na serio nie mogę, ale jest to coś o co większość z was by w ogóle nie poprosiła-dla mnie to akurat ważne- w każdym razie nikomu niczego złego nie życzyłam.

Gość pppytajka_
zdrowie dla ludzkości?

Gość pppytajka_
można by poprosić o to by na świecie nie było zła , biedy, wojen :) by wszyscy byli szczęśliwi, piękni, bogaci i wiecznie zdrowi :)

Gość gość
hahahahaha wy to ludzie poważnie jej piszecie? jak niby sprzedałaś dusze? :D bo coś nie wyjaśniasz, nie da sie sprzedać duszy przygłupy

Gość gość
Nie! Nie zmarnowałabym swojego paktu na innych :), a i dzięki za filmik-myślę jednak że opętanie mi nie grozi ;)

Gość gość
Właśnie wróciłam z pieszej pielgrzymki, gdzie spotkałam znajomą, której wcześniej nie trawiłam. Zdziwiłam się jej obecnością na pieszej pielgrzymce. Oświecona, nowoczesna kobieta, agnostyk, ale teraz bardzo się zmieniła. Miła i sympatyczna w obejściu była zawsze, ale teraz wyjątkowo spobożniała, miałyśmy wiele do pogadania. Otóż jeszcze kilkanaście lat temu nasze dzieci chodziły razem do szkoły, ona zainspirowała wyjazd w szkole na film HP, (ja jak zwykle protestowałam i moje dzieci nie pojechały). Jej dzieci na zabawę szkolną m.in. przebierały się za postacie z HP. Jedna z jej córek podpisała pakt z diabłem (gdy miała 16 lat), co skończyło się opętaniem. Gdy chciała się wycofać - miała poważne problemy psychiczne - wylądowali u egzorcystów na Jasnej Gorze niejednokrotnie. Wiele cierpienie tej dziewczyny i całej rodziny, ale jednocześnie potężna łaska nawrócenia i przybliżenia do Boga. Dziewczyna jest teraz wolna, rozważa wstąpienie do zakonu. To nie był oczywiście jedynie efekt zachwytu nad HP, bo tam byłi jeszcze radiesteci i inne sprawy okultystyczne, ale HP niewątpliwie przyczynił się do otwierania sie tej dziewczyny na złe moce.

Gość gość
Dzieciaku autorko, umyslu wykorzystujemy zaledwie kilka % Podswiadomosc to potega i jesli ktos potrafi, to podswiadomie bedzie sciagal na kogos lub siebie zlo lub dobro. Prawdziwy pakt wymaga poswiecenia kogos dla czegos.

Gość kasiakasiunia poznan
Może nie uwierzysz, jeśli to sa zżarty z twojej strony zapewne nie uwierzysz ale.. kiedyś moja kuzynka bawila się w takie" zabawy "smiala się z tego i nie wierzyla i tez jak ty mowila ze podpisala pakt , minelo kilka tygodni pierwsza osoba która zmarla była nasza cioteczna siostra , później jej mama, nieszczesia jakie sa w jej rodzinie nie potrafie opisac ..była u księdza , opowiedzila o wszystkim jak chcesz to wierz , jak nie to twoja sprawa uważaj co mówisz i co wypowiadasz

Gość gość
Najłatwiejszym sposobem jest napisanie na czystej kartce że : *Będzie się wiernym Szatanowi *To o co się prosi *Co Szatan dostanie w zamian-można oddać duszę lub pójść na układ Pisząc to trzeba zwrócić się do Szatana zwrotem typu Pan Ciemności, Przyszły władca świata, ogólnie można zdać się na wyobraźnie. Można podpisać się krwią, choć niektórzy piszą cały tekst właśnie krwią, później kładziemy w bezpiecznym miejscu lub palimy-pakty są jednak rzadko palone gdyż ogień kojarzy się z oczyszczeniem. Wystarczy?

Gość gość
1. RODZAJE ZNIEWOLENIA * POKUSZENIE, ZWABIENIE * NIEPOKOJENIE, DOKUCZENIE * MĘCZENIE, UDRĘCZENIE: - fizyczne ( artretyzm ) - umysłowe ( obawa choroby ) - duchowe ( samooskarżanie ) * PRZYMUS, NAŁÓG - alkohol, nicotyna, narkotyki - obżarstwo, wielomówstwo * NIEWOLNIK NAŁOGU - masturbacja, onanizm * PRZYZWYCZAJENIE - częste oglądanie telewizji * POWSTRZYMYWANIE - kiedy chcesz się modlić przychodzi demon - zaczynasz ziewać i być sennym * OSZUKIWANIE, OKŁAMYWANIE - własna pycha, zarozumiałość - otwieranie drzwi siłom demonicznom * OSŁABIENIE, ZACHOROWANIE - szatan przychodzi aby osłabić i zabić - jest to dobrze znany duch śmierci

jest opetana,slyszy glosy, i uslyszala to co może się jeszcze wydarzyć"zabiera jej najbliższych" ja się jej boje , i nie tylko ja, ona cos ciagle słyszy jakies glosy,szumy jak przeczytałam twój post to az mnie zmrozilo

Gość gość
2. MIEJSCA PRZEBYWANIA DEMONÓW * EMOCJE I POSTAWY OSOBOWOŚCI - złość, strach, użalanie, samobójstwo,śmierć - bunt, uraza, gniew, złość, przemoc * UMYSŁ JEST POLEM BITWY - depresja emocjonalna prowadzi do śmierci * POSŁUGIWANIE SIĘ JĘZYKIEM - krytycyzm, plotkarstwo, bluźnierstwo, nieczysta mowa - kłamstwo, wyolbrzymianie * POSŁUGIWANIE SIĘ SEXEM - sex nie jest zły, jest dobry - złe są sexualne zboczenia * ZBOCZONE POŻĄDANIA - pożądliwość ciała, oczu, pycha życia * NARKOMANIA, NAŁOGI - alkohol, nikotyna, narkotyki, obżarstwo * OCULTYZM, WRÓŻBIARSTWO - nie wolno uzależniać się od Yoga - jest to jaskinia zła * FAŁSZYWE UWIELBIANIE - Islam, Buddyzm, Mormonizm, Świadkowie Jehowy * HEREZJE - odstępstwa od wiary chrześcijańskiej

ludzie co wy wyprawiacie,ale coz dopóki czegos takiego nie doświadczycie nie uwierzycie

Gość gość
- tam, gdzie atmosfera walki i kłótliwości, tam wchodzą demony. * CHWILA EMOCJI, SŁABOŚCI FIZYCZNE - demony smutku, depresji, rozczarowania - słabości fizyczne jak uraz fizyczny czy epilepsja * GRZESZNE DZIAŁANIA LUB NAWYKI - wszelkie pożądliwości ciała, pożądliwości oczu, pycha życia

Gość gość
Jesli ktos kiedys wyrzadzil wam krzywde, nasypcie tej osobie garsc ziemi z cmentarza w jej domostwo i obserwujcie efekty.

Gość gość
Dobra ja na dzisiaj kończę, zaczynacie mnie przerażać a ja chcę spokojnie zasnąć

jeśli to prawda co piszesz, to tak autorko zrobilas cos bardzo zlego , mam nadzieje ze to sa żarty i nie zrobilas tego, wiec nie zartuj , pomodl się i nigdy więcej się w cos takiego nie baw

Gość gość
warunki uwolnienia * ukorz się przed bogiem * bądź uczciwy przed bogiem * wyznaj swoją wiarę w chrystusa * wyznaj każdy znany ci grzech * pokutuj ze wszystkich grzechów * zerwij z okultyzmem (masonerią) * przebacz wszystkim ludziom * wydalaj demony - po prostu głęboko je wydychaj. duch to jak oddech. - wydalaj duchy przez wydychanie w imieniu jezusa. dlaczego niektórzy nie są uwalniani * brak pokuty i żalu za grzechy * brak desperacji, posywność, bierność * niewłaściwe motywy ( jakub 4:3) * skupianie uwagi na sobie, egocentryzm * związki z okultyzmem nie zostały zerwane * brak zerwania ze złymi duszewnymi związkami

Gość gość
SIEDEM SPOSOBÓW UWOLNIENIA 1. UCZYŃ JEZUSA PANEM W KAŻDEJ DZIEDZINIE - jak duch, który wędruje i wraca do domu pustego i przyprowadza ze sobą siedem gorszych duchów. Tylko Jezus może wypełnić pustkę w naszym domu. 2. PRZYWDZIEJ SZATĘ CHWAŁY - w miejsce ducha przygnębienia przywdziej szatę chwały - kiedy uwielbiasz Pana, to dręczysz ducha złego, - pieśń pochwalna zamiast ducha zwątpienia. 3. PRZYWDZIEJ CAŁĄ ZBROJĘ BOŻĄ - abyś mógł stawić opór w dniu złym ( EFEZJAN 6: 14- 17 ) 4. ŻYJ WEDŁUG SŁOWA BOŻEGO "Nie samym chlebem żyje człowiek, ale każdym słowem, które pochodzi z ust Bożych."( MATEUSZ 4: 4 ) 5. PODDAJ SIĘ BOGU A PRZECIWSTAW SIĘ DIABŁU "Przeto poddajcie się Bogu, przeciwstawcie się diabłu, a ucieknie od was." ( LIST JAKUBA 4: 7 ) 6. WŁAŚCIWA SPOŁECZNOŚĆ Z LUDŹMI BOŻYMI "Jeśli zaś chodzimy w światłości, społeczność mamy ze sobą, i krew Jezusa Chrystusa oczyszcza nas od wszelkiego grzechu." ( I LIST JANA 1: 7 ) 7. BĄDŹ ZDYSCYPLINOWANY - samodyscyplina, nie buntuj się( I SAMUEL 15: 23 ) 8. POSTAW JEZUSA W CENTRUM SWOJEGO ŻYCIA " A gdy Ja będę wywyższony ponad ziemię, wszystkich do siebie pociągnę." ( EWANGELIA JANA 12: 32 )

Gość gość
OGROMNE DZIĘKI! :) :) :) Dzięki że wstawiliście mi informacje o uwolnieniu. :)

Gość agniesia0239373
zrobiłaś dobrze, spędzisz życie szczęśliwie a potem pójdziesz tam gdzie chcesz czyli nawet do nieba

Gość Autorko Ty naprawdę
w to wierzysz, durna gimbusko? :) Myślisz, że szatan - jeśli istnieje - to jest jakiś chłopczyk na Twoje usługi, żebyś mogła sobie jakies śmieszne papierki ściągnięte z netu z nim podpisywać? :) A co Ty mogłabyś niby zaoferować księciu ciemności? ;) A, zapomniałam, swoją żałosną duszę, na pewno się skusi ;) x Dziewczyno, jesteś albo prowokatorką albo ciężką idiotką. Jeśli to drugie, to wypij dziecko ciepłe mleczko i do łóżeczka, szatan się właśnie turla ze śmiechu dzięki Tobie :)

Gość gość
To sobie teraz korzystaj w życia, a w razie nieoczekiwanej śmierci wylądujesz w piekle, na wieki ze swoim księciusiem. Ja bym za całe skarby świata nie chciała.