Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

zrobilam cos bardzo zlegooooo

Polecane posty

Go艣膰 Powiem tylko jedno
KOCHAM KAFE! :D Szczeg贸lnie debilki odpisuj膮ce na powa偶nie gimbusom i osobom chorym psychicznie :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pppytajka_
dlaczego ma si臋 nie spe艂ni膰? przecie偶 umowa to umowa :) pisz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bez wyzwisk . Skoro to Ci臋 nie interesuj臋 to po co tu zagl膮dasz, hm? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jezeli jest sprzedajny ksiadz lub sa na niego jakies haki, wyjawi pewne tajemnice. A to co ty zrobilas to moze zadzialac jedynie na podswiadomosc i nic wiecej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na serio nie mog臋, ale jest to co艣 o co wi臋kszo艣膰 z was by w og贸le nie poprosi艂a-dla mnie to akurat wa偶ne- w ka偶dym razie nikomu niczego z艂ego nie 偶yczy艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pppytajka_
zdrowie dla ludzko艣ci?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pppytajka_
mo偶na by poprosi膰 o to by na 艣wiecie nie by艂o z艂a , biedy, wojen :) by wszyscy byli szcz臋艣liwi, pi臋kni, bogaci i wiecznie zdrowi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hahahahaha wy to ludzie powa偶nie jej piszecie? jak niby sprzeda艂a艣 dusze? :D bo co艣 nie wyja艣niasz, nie da sie sprzeda膰 duszy przyg艂upy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie! Nie zmarnowa艂abym swojego paktu na innych :), a i dzi臋ki za filmik-my艣l臋 jednak 偶e op臋tanie mi nie grozi ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W艂a艣nie wr贸ci艂am z pieszej pielgrzymki, gdzie spotka艂am znajom膮, kt贸rej wcze艣niej nie trawi艂am. Zdziwi艂am si臋 jej obecno艣ci膮 na pieszej pielgrzymce. O艣wiecona, nowoczesna kobieta, agnostyk, ale teraz bardzo si臋 zmieni艂a. Mi艂a i sympatyczna w obej艣ciu by艂a zawsze, ale teraz wyj膮tkowo spobo偶nia艂a, mia艂y艣my wiele do pogadania. Ot贸偶 jeszcze kilkana艣cie lat temu nasze dzieci chodzi艂y razem do szko艂y, ona zainspirowa艂a wyjazd w szkole na film HP, (ja jak zwykle protestowa艂am i moje dzieci nie pojecha艂y). Jej dzieci na zabaw臋 szkoln膮 m.in. przebiera艂y si臋 za postacie z HP. Jedna z jej c贸rek podpisa艂a pakt z diab艂em (gdy mia艂a 16 lat), co sko艅czy艂o si臋 op臋taniem. Gdy chcia艂a si臋 wycofa膰 - mia艂a powa偶ne problemy psychiczne - wyl膮dowali u egzorcyst贸w na Jasnej Gorze niejednokrotnie. Wiele cierpienie tej dziewczyny i ca艂ej rodziny, ale jednocze艣nie pot臋偶na 艂aska nawr贸cenia i przybli偶enia do Boga. Dziewczyna jest teraz wolna, rozwa偶a wst膮pienie do zakonu. To nie by艂 oczywi艣cie jedynie efekt zachwytu nad HP, bo tam by艂i jeszcze radiesteci i inne sprawy okultystyczne, ale HP niew膮tpliwie przyczyni艂 si臋 do otwierania sie tej dziewczyny na z艂e moce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzieciaku autorko, umyslu wykorzystujemy zaledwie kilka % Podswiadomosc to potega i jesli ktos potrafi, to podswiadomie bedzie sciagal na kogos lub siebie zlo lub dobro. Prawdziwy pakt wymaga poswiecenia kogos dla czegos.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiakasiunia poznan
Mo偶e nie uwierzysz, je艣li to sa z偶arty z twojej strony zapewne nie uwierzysz ale.. kiedy艣 moja kuzynka bawila si臋 w takie" zabawy "smiala si臋 z tego i nie wierzyla i tez jak ty mowila ze podpisala pakt , minelo kilka tygodni pierwsza osoba kt贸ra zmarla by艂a nasza cioteczna siostra , p贸藕niej jej mama, nieszczesia jakie sa w jej rodzinie nie potrafie opisac ..by艂a u ksi臋dza , opowiedzila o wszystkim jak chcesz to wierz , jak nie to twoja sprawa uwa偶aj co m贸wisz i co wypowiadasz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Naj艂atwiejszym sposobem jest napisanie na czystej kartce 偶e : *B臋dzie si臋 wiernym Szatanowi *To o co si臋 prosi *Co Szatan dostanie w zamian-mo偶na odda膰 dusz臋 lub p贸j艣膰 na uk艂ad Pisz膮c to trzeba zwr贸ci膰 si臋 do Szatana zwrotem typu Pan Ciemno艣ci, Przysz艂y w艂adca 艣wiata, og贸lnie mo偶na zda膰 si臋 na wyobra藕nie. Mo偶na podpisa膰 si臋 krwi膮, cho膰 niekt贸rzy pisz膮 ca艂y tekst w艂a艣nie krwi膮, p贸藕niej k艂adziemy w bezpiecznym miejscu lub palimy-pakty s膮 jednak rzadko palone gdy偶 ogie艅 kojarzy si臋 z oczyszczeniem. Wystarczy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
1. RODZAJE ZNIEWOLENIA * POKUSZENIE, ZWABIENIE * NIEPOKOJENIE, DOKUCZENIE * M臉CZENIE, UDR臉CZENIE: - fizyczne ( artretyzm ) - umys艂owe ( obawa choroby ) - duchowe ( samooskar偶anie ) * PRZYMUS, NA艁脫G - alkohol, nicotyna, narkotyki - ob偶arstwo, wielom贸wstwo * NIEWOLNIK NA艁OGU - masturbacja, onanizm * PRZYZWYCZAJENIE - cz臋ste ogl膮danie telewizji * POWSTRZYMYWANIE - kiedy chcesz si臋 modli膰 przychodzi demon - zaczynasz ziewa膰 i by膰 sennym * OSZUKIWANIE, OK艁AMYWANIE - w艂asna pycha, zarozumia艂o艣膰 - otwieranie drzwi si艂om demonicznom * OS艁ABIENIE, ZACHOROWANIE - szatan przychodzi aby os艂abi膰 i zabi膰 - jest to dobrze znany duch 艣mierci

Udost臋pnij ten post

jest opetana,slyszy glosy, i uslyszala to co mo偶e si臋 jeszcze wydarzy膰"zabiera jej najbli偶szych" ja si臋 jej boje , i nie tylko ja, ona cos ciagle s艂yszy jakies glosy,szumy jak przeczyta艂am tw贸j post to az mnie zmrozilo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
2. MIEJSCA PRZEBYWANIA DEMON脫W * EMOCJE I POSTAWY OSOBOWO艢CI - z艂o艣膰, strach, u偶alanie, samob贸jstwo,艣mier膰 - bunt, uraza, gniew, z艂o艣膰, przemoc * UMYS艁 JEST POLEM BITWY - depresja emocjonalna prowadzi do 艣mierci * POS艁UGIWANIE SI臉 J臉ZYKIEM - krytycyzm, plotkarstwo, blu藕nierstwo, nieczysta mowa - k艂amstwo, wyolbrzymianie * POS艁UGIWANIE SI臉 SEXEM - sex nie jest z艂y, jest dobry - z艂e s膮 sexualne zboczenia * ZBOCZONE PO呕膭DANIA - po偶膮dliwo艣膰 cia艂a, oczu, pycha 偶ycia * NARKOMANIA, NA艁OGI - alkohol, nikotyna, narkotyki, ob偶arstwo * OCULTYZM, WR脫呕BIARSTWO - nie wolno uzale偶nia膰 si臋 od Yoga - jest to jaskinia z艂a * FA艁SZYWE UWIELBIANIE - Islam, Buddyzm, Mormonizm, 艢wiadkowie Jehowy * HEREZJE - odst臋pstwa od wiary chrze艣cija艅skiej

Udost臋pnij ten post

ludzie co wy wyprawiacie,ale coz dop贸ki czegos takiego nie do艣wiadczycie nie uwierzycie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
- tam, gdzie atmosfera walki i k艂贸tliwo艣ci, tam wchodz膮 demony. * CHWILA EMOCJI, S艁ABO艢CI FIZYCZNE - demony smutku, depresji, rozczarowania - s艂abo艣ci fizyczne jak uraz fizyczny czy epilepsja * GRZESZNE DZIA艁ANIA LUB NAWYKI - wszelkie po偶膮dliwo艣ci cia艂a, po偶膮dliwo艣ci oczu, pycha 偶ycia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jesli ktos kiedys wyrzadzil wam krzywde, nasypcie tej osobie garsc ziemi z cmentarza w jej domostwo i obserwujcie efekty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobra ja na dzisiaj ko艅cz臋, zaczynacie mnie przera偶a膰 a ja chc臋 spokojnie zasn膮膰

Udost臋pnij ten post

je艣li to prawda co piszesz, to tak autorko zrobilas cos bardzo zlego , mam nadzieje ze to sa 偶arty i nie zrobilas tego, wiec nie zartuj , pomodl si臋 i nigdy wi臋cej si臋 w cos takiego nie baw

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
warunki uwolnienia * ukorz si臋 przed bogiem * b膮d藕 uczciwy przed bogiem * wyznaj swoj膮 wiar臋 w chrystusa * wyznaj ka偶dy znany ci grzech * pokutuj ze wszystkich grzech贸w * zerwij z okultyzmem (masoneri膮) * przebacz wszystkim ludziom * wydalaj demony - po prostu g艂臋boko je wydychaj. duch to jak oddech. - wydalaj duchy przez wydychanie w imieniu jezusa. dlaczego niekt贸rzy nie s膮 uwalniani * brak pokuty i 偶alu za grzechy * brak desperacji, posywno艣膰, bierno艣膰 * niew艂a艣ciwe motywy ( jakub 4:3) * skupianie uwagi na sobie, egocentryzm * zwi膮zki z okultyzmem nie zosta艂y zerwane * brak zerwania ze z艂ymi duszewnymi zwi膮zkami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
SIEDEM SPOSOB脫W UWOLNIENIA 1. UCZY艃 JEZUSA PANEM W KA呕DEJ DZIEDZINIE - jak duch, kt贸ry w臋druje i wraca do domu pustego i przyprowadza ze sob膮 siedem gorszych duch贸w. Tylko Jezus mo偶e wype艂ni膰 pustk臋 w naszym domu. 2. PRZYWDZIEJ SZAT臉 CHWA艁Y - w miejsce ducha przygn臋bienia przywdziej szat臋 chwa艂y - kiedy uwielbiasz Pana, to dr臋czysz ducha z艂ego, - pie艣艅 pochwalna zamiast ducha zw膮tpienia. 3. PRZYWDZIEJ CA艁膭 ZBROJ臉 BO呕膭 - aby艣 m贸g艂 stawi膰 op贸r w dniu z艂ym ( EFEZJAN 6: 14- 17 ) 4. 呕YJ WED艁UG S艁OWA BO呕EGO "Nie samym chlebem 偶yje cz艂owiek, ale ka偶dym s艂owem, kt贸re pochodzi z ust Bo偶ych."( MATEUSZ 4: 4 ) 5. PODDAJ SI臉 BOGU A PRZECIWSTAW SI臉 DIAB艁U "Przeto poddajcie si臋 Bogu, przeciwstawcie si臋 diab艂u, a ucieknie od was." ( LIST JAKUBA 4: 7 ) 6. W艁A艢CIWA SPO艁ECZNO艢膯 Z LUD殴MI BO呕YMI "Je艣li za艣 chodzimy w 艣wiat艂o艣ci, spo艂eczno艣膰 mamy ze sob膮, i krew Jezusa Chrystusa oczyszcza nas od wszelkiego grzechu." ( I LIST JANA 1: 7 ) 7. B膭D殴 ZDYSCYPLINOWANY - samodyscyplina, nie buntuj si臋( I SAMUEL 15: 23 ) 8. POSTAW JEZUSA W CENTRUM SWOJEGO 呕YCIA " A gdy Ja b臋d臋 wywy偶szony ponad ziemi臋, wszystkich do siebie poci膮gn臋." ( EWANGELIA JANA 12: 32 )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
OGROMNE DZI臉KI! :) :) :) Dzi臋ki 偶e wstawili艣cie mi informacje o uwolnieniu. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agniesia0239373
zrobi艂a艣 dobrze, sp臋dzisz 偶ycie szcz臋艣liwie a potem p贸jdziesz tam gdzie chcesz czyli nawet do nieba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Autorko Ty naprawd臋
w to wierzysz, durna gimbusko? :) My艣lisz, 偶e szatan - je艣li istnieje - to jest jaki艣 ch艂opczyk na Twoje us艂ugi, 偶eby艣 mog艂a sobie jakies 艣mieszne papierki 艣ci膮gni臋te z netu z nim podpisywa膰? :) A co Ty mog艂aby艣 niby zaoferowa膰 ksi臋ciu ciemno艣ci? ;) A, zapomnia艂am, swoj膮 偶a艂osn膮 dusz臋, na pewno si臋 skusi ;) x Dziewczyno, jeste艣 albo prowokatork膮 albo ci臋偶k膮 idiotk膮. Je艣li to drugie, to wypij dziecko ciep艂e mleczko i do 艂贸偶eczka, szatan si臋 w艂a艣nie turla ze 艣miechu dzi臋ki Tobie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To sobie teraz korzystaj w 偶ycia, a w razie nieoczekiwanej 艣mierci wyl膮dujesz w piekle, na wieki ze swoim ksi臋ciusiem. Ja bym za ca艂e skarby 艣wiata nie chcia艂a.

Udost臋pnij ten post