Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie o SKEJPA Jak wyglada ze ktos mnie zablokował POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Jak można sprawdzić na sk ejp czy ktoś mnie zablokował? bo na g g to widać status (ten obrazeczek słoneczko) z takim czerwonym znaczkiem ale jak to sprawdzić na Sk ejp? Mam podejrzenie że ktoś mnie zablokował, ale nie mam pewności, a odpisywać nie odpisuje od 5 dni ale jak najeżdża się na nick na Sk ejp (na znaczek statusu) to pokazuje kiedy ostatni raz użytkownik się logował. I pokazuje że: użytkownik ostatnio widziany pięć dni temu I teraz nie wiem czy ten ktoś faktycznie nie był na skejpie od pięciu dni dlatego nie odpisał czy też po prostu mnie zablokował a wiadomość którą wysłałam nadal nie doszła bo tam jest taka ikonka przy wiadomości wysłanej i taka strzałeczka się cały czas kręci w kółko a to oznacza z tego co wiem, że wiadomośc nie została odczytana... Normalnie mogę sprawdzić profil tej osoby, widać ile ma kontaktów itp normalnie mam ją na liście Zablokował mnie ten ktoś czy nie? Jak to jest na Sk ejpie być zablokowanym?

Gość gość
wejdz na widoczny jak jesteś zablokowana to bedziesz miała szary znaczek koło tej osoby jeśli się nie mylę

Gość gość
nie zablokował Cię :) Nie widziałabys profilu a tym bardziej kiedy był ostatnio, wiadomości nie dochodzą , bo musicie być oboje zakologowani :)

Gość gość
Nie zablokował najpewniej, a nie był ten ktoś na skype od pięciu dni. Strzałeczka przy wiadomości kręci się, bo aby wiadomość doszła do odbiorcy, musicie być oboje zalogowani na skype... tak działa skype. Nawet jak ty się wylogujesz, a ten ktoś wejdzie na skype, to nie przeczyta tej wiadomości dopóki ty się nie zalogujesz i razem będziecie zalogowani.

Gość gość
Właśnie że nie muszą być obaj zalogowani Ja nie raz jak wchodzę to nagle dostaje od kogoś wiadomośc, które ktoś napisał jak mnie nie było i ten ktoś wcale nie musi być zalogowany żebym ja te wiadomości dostał... To jest tak samo jak na g g, powiedzmy teraz jestem wylogowany, ale ktoś coś do mnie napisał, wchodzę za godzinę na g g, tego kogoś już nie ma, ale ja wiadomość dostaje, na sk jest podobnie

Gość gość
a strzałeczka się po prostu kręci dlatego że tego kogoś od 5 dni nie było na sk, jeśli wejdzie to automatycznie dostanie tą wiadomość i strzałeczka juz sie kręcić nie będzie... wcale nie muszą być oboje zalogowani (ten wyżej dobrze gada)

Gość gość
To w takim razie, ja mam pytanie takie. Czy osoba, którą zablokowałam(wredna ja) będzie widziała w jakiś sposób, że to zrobiłam? Czy będzie po prostu, że mnie nie ma?

Gość gość
z pytaniami o skejpa to tylko do Antka i Jarka:)

Gość AZ12
na Skype ktos mnie zablokowal i ja tego kogos tez zablokowalam. Wiem teraz, ze ten ktos chce do mnie napisac. Jak sprawdzic, czy ten ktos mnie odblokowal ale tak, zebym ja tego kogos nie odblokowala lub zeby ten ktos nie wiedzial ze ja go odblokowalam?

Gość gość
Mała poprawka do tego co napisałem powyżej, okazuje się że po ok 2 dniach od zablokowania jednego użytkownika na koncie drugiego zaczęła się wyświetlać ikonka ze znakiem zapytania. Więc jeżeli kogoś mieliśmy na liście i nagle przestaje odpowiadać to prawdopodobnie nie wchodzi na skypa, a jeżeli pojawi się pytajnik to może oznaczać że usunął nas z kontaktów lub zablokował i usunął.

Gość gość
Jeżeli ktoś nas tylko zablokuje, a nie usunie z listy jego status będziemy widzieć jako offline, a jeżeli również usunie z listy będzie status z pytajnikiem że użytkownik nie udostępnił nam swoich danych.

Gość gość
Jeśli kogoś usunęłam ze znajomych,skąd będę wiedzieć czy ta osoba też mnie usunęła? Widzę czas jak jest na skype .