Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hela123

O czym byście chciały przeczytać artykuł z zakresu zdrowia i urody

Polecane posty

Gość hela123

Cześć, jestem dziennikarzem i copywriterem. Piszę do pewnego magazynu internetowego na wspomniane tematy i zastanawiam się, co zainteresowałoby czytelniczki. Mam oczywiście pomysły na tematy, ale nie wiem, na ile to co mi wydaje się treścią wartą poruszenia jest interesujące dla innych osób.

Gość gosc159
Z zakresu zdrowia i urody polecam temat który zawsze bedzie na modzie : - Świerzy letni makijaż, ( w tym jak nie przesadzić z odkładem, podkreślenie oczu w delikatny sposób) - Opalenizna jak dłużej utrzymać, - Spacery, nie tylko dla zdrowego ducha ale i także ciała,

Gość gość
dzięki :) o utrzymaniu opalenizny już jest tekst na pulsmedyczny.pl - napisałąm właśnie. pytałam w gruncie rzeczy, co by Was zainteresowało, jakie informacje by się Wam przydały.

Wszystko juz zostalo napisane i jest powszechnie dostepne, wiec teraz twoja w tym glowa zeby wymyslic cos nowatorskiego, niestety.

Gość beata z albatrosa5
no właśnie, wszystko już jest napisane. Nie sądzę, że znajdziesz temat, który jest inny i nie tak popularny. Mnie to już nawet czasami nudzi, jak widzę wszędzie podobne artykuły.