Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frittty

Owlosienie w dziwnych miejscach

Polecane posty

Gość Frittty

hej dziewczyny :) Tak jak w temacie. Jest to dla mnie dosc wstydliwy temat a zapytac nie mam kogo. Niestety jestem siedemnastoletnia posiadaczka owlosienia w calkiem nietypowych miejscach typu: pupa, pod pępkiem, dolne partie plecow, na ramionach, sutkach a nawet troche na brodzie... Nie ma az takiej tragedii, ale te wloski sa widoczne i dosc twarde i trzeba je codziennie golic... Nie moge zalozyc nawet bluzki na ramiączkach zanim się ich nie pozbęde... A teraz przeciez lato i cieplo. Oszalec od tego idzie! :( Tez tak macie? Co z tym zrobic? Bardzo prosze Was o pomoc.

Gość gość
Pewnie hormony. Sa laserowe metody usuwania owlosienia :)

Gość gość
do gina i endokrynologa sie wybierz mialas robiony poziom hormonow? pewie nie,od tego zacznij bo zarosniesz jak chłop

no wlasnie bedac u endokrynologa nie robila mi badania stezenia hormonow. Bez przesady, az tak zle to chyba nie bedzie..

Gość gość
też mam włoski pod pępkiem, na sutkach i w innych miejscach ale są one słabiutkie, trzeba się z bliska przyjrzeć żeby je zobaczyć, jedynie pod pępkiem są ciut mocniejsze i depiluję. Skoro masz mocne i widoczne włoski to idź do lekarza, mogą to być problemy hormonalne.