Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pampolinna

dopuszczalna różnica wieku

Polecane posty

Gość pampolinna

jaka jest waszym zdaniem? moze opowiecie ile wy macie a ile wasz partner, partnerka? czy duza róznica wieku sprawia kłopot w związku? ja od siebie powiem ze miedzy mną a moim facetem jest 10 lat różnicy, ja jestem młodsza i miedzy nami jest tak ze on jest raczej juz poukładany a ja mam chec sie bawic i szalec a on woli raczej romantycznie i w domku :)

Gość gość
Ja mam 36 moj maz 30, nie odczuwamy żadnej różnicy, pasujemy idealnie.

Gość pampolinna
w moim przypadku jest tak ze ja mam 22 a on 32, jak dla mnie to jest górna granica tolerancji wiekowej, 10 lat

Mój partner jest starszy ode mnie o 20 lat, jesteśmy rok po ślubie. W drodze jest już nasza córeczka. Żyjemy wspaniale, spędzamy każdą wolną chwilę. Dopełniamy siebie nawzajem. Nie zamieniłabym mojego męża na młodszy model.

Gość pampolinna
ja osobiscie też wolę aby partner był starszy jednakże z racji mojego wieku nie chciała bym mieć faceta starszego od siebie niz te 10 lat

Gość gość
teoretycznie w ogóle nie uznaję różnic, najlepiej żeby to był rówieśnik, ale to tylko teoretycznie, bo w życiu różnie się układa. jeśli poznam faceta znacznie starszego, ale z podobną mentalnością, tj. młodego duchem, zabawnego, sympatycznego, który nie będzie się wywyższał i pokazywał mi na każdym kroku swojej mądrości życiowej, nie będzie chciał mi ojcować i uczyć życia, to świetnie. nie potrzebuję zgreda, który mnie będzie chciał po swojemu ustawiać, ale partnera do życia. młodszy też może być, jeśli taki by się mną zainteresował, pod warunkiem, że nie ma siana we łbie. imprezowy chłoptaś nie poczuwający się do odpowiedzialności to nie dla mnie.

Gość pampolinna
ja młodszego nie chce, młodzi maja siano w głowie :)

Gość gość
miedzy mną a moją partnerem jest 19 lat różnicy,nie chce innego meżczyzny...w październiku mamy wesele...kochamy się

Gość gość
dopuszczalna różnica to 1 miesiąc do 29 lat później już cięzko się dogadać

Gość pampolinna
a co powiecie jesli partnerka jest starsza np te 20 lat i on ma przykładowo 20 lat a ona 40? :D

Gość gość
stare grzyby sobie znalazlyscie a oni sie ciesza ze mlode doopy r***aja.kobiety co wy macie we glowach?ja bym pofonila w pizzdu 20 lat starszego tatuska:O

Gość pampolinna
no 20 lat sporo ale jesli sie naprawde kochaja a nie dla kasy to ok, problem sie zaczyna jesli ona młodsza chce jeszcze cos przezyc, pobawic sie a on stary ramol juz siedzi i w fotel pierdzi :D

Gość gość
bialaczekolada,ja nie chce milosci od starszego pana i siwymi w´losami i wiszacymi jajami,tak ciezko to zrozumiec?

Gość pampolinna
nie jeden starszy pan ma wiecej w gaciach niz 20 latek :) nie szufladkujmy

Gość tu muszę Cię zadziwić mój mężczyzna nie ma siwych włosów. Piękne gęste, ciemne włosy ( oczywiście nie farbowane). A co do tego co kto ma w majtkach zostawmy dla siebie.

Gość gość
a kto wyznacza wogóle takie granice? dopuszczalne, niedopuszczalne? I co komu do tego - kto z kim spi?

Gość pampolinna
starszy partner bardziej docenia młodsza partnerke :) i nie oglada sie przynajmniej za młodzszymi, same plusy a w łóżku tez większosc z nich sie stara podwójnie bo wiedza ze musza dogodzic młodej pieknej niewiaście :)

Gość gość
ale sie podniecacie,zapewne czesc z nich jest po rozwodzie a wy jestescie mlodszym modelem:Dzaszczyt jak chooj a on sie cieszy bo kumple mlodej c**y zazdroszcza.albo jestescie w wieku ich corek.

Gość Szkarłatno oka
Dla mnie granica jest taka: Mam 20lat, mogłabym być z facetem w wieku 25lat max i chłopakiem 18lat minimum. Podziwiam kobiety, które są z facetami starszymi o lat 10+... Jak dla mnie to odbieranie sobie młodości. Bo jak już tu, któraś pisała, że chce szaleć a jej partner wręcz przeciwnie. Co do związku on20 ona40 - To znaczy, że albo ona jest niedojrzała, skoro szuka sobie ledwo zaczynającego samodzielne życie chłopaka, albo chodzi jej tylko o seks.

Gość pampolinna
no np moj jest po rozwodzie i mi to wogole nie przeszkadza, wazne jest to co tu i teraz a nie to co było

Gość pampolinna
kto jest starszy? :)

Gość pampolinna
czyli tu różnica wieku sie nie sprawdziła... :P

Gość gość
w starym piecu diabeł pali..

Gość Wrocek35
Ja mam 35 lat a mam ciągle fantazje dotyczące dojrzałych kobiet w wieku 45 - 55 lat.Nigdy nie byłem ze starszą od siebie kobietą. Może to stąd się bierze