Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemo26

Jak Przekonać Koleżankę aby spojrzała na mnie z innej strony

Polecane posty

Gość Przemo26

Witam mam bardzo sympatyczną Koleżankę do której coś poczułem od dłuższego czasu próbuje ją do siebie przekonać. Mam bardzo dobre zamiary co do niej ,a ona mnie zbywa lecz kiedy proszę o spotkanie spotyka się ze mną i w miarę miło spędzamy czas, Lecz kiedy zacząłem pytać o coś więcej To powiedziała mi że nie jestem w jej typie, zapytałem się wiec jaki jest jej typ itp itd to nie sprecyzowała się i w końcowym temacie powiedziała że to musi być to coś musi coś poczuć. Wiem że to gadka na zbycie ale ja nie chciałbym się jednak poddawać i sprawić aby ona również poczuła coś do mnie, bardzo mi na niej zależy zrobił bym dla niej wszystko Ponadto razem pracujemy, Ona jest bardzo śliczną dziewczyną a co się z tym łączy ma bardzo wielu adoratorów, jest zarazem bardzo imprezowa czego mi już brakuje po 7 letnim nieudanym związku Pomóżcie Ludzie

Gość Krótkowidz Przemysław
Serdecznie Pana witam. Z tej strony Przemysław. Mam ogromną przyjemność z Panem rozmawiać. Serdecznie pozdrawiam.

Gość Przemo26
Dziękuję bardzo za zainteresowanie się Moim tematem szukam Jakiegoś rozsądnego rozwiązania więc jestem otwarty na wszelkie rady

Gość Haneczkaaaa
Rada będzie bolesna : Nie narzucaj się ! Jeśli powiedziała Ci NIE to nie pchaj się na siłę!

Gość Przemo26
Nigdy nie pcham się na siłę. Zawsze staram się robić mniej więcej wszystko z rozsądkiem o ile potrafię to obiektywnie ocenić. Dlatego Zapytałem was obecnych jak zwrócić Jej uwagę bardziej w moją stronę a nie żeby ją złapać na smycz Bo takie związki są przekreślone